ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Βούλιαξε το Ναύπλιο από κόσμο για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:06:00 μ.μ. | |
Βούλιαξε το Ναύπλιο από κόσμο για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση (βίντεο)
Η Καρναβαλική παρέλαση στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε και φέτος παραλιακά διαμέσου της οδού Μπουμπουλίνας με αρχηγό τον Βασιλιά Καρνάβαλο που κατέληξε στο λιμάνι της Αργολικής πρωτεύουσας.

Καρναβαλιστές του Δρόμου από τα σχολεία και τους φορείς του Δήμου αλλά και καρναβαλιστές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, πλαισιωμένοι από άρματα, σε ξέφρενα ρυθμικά και κινητικά παιχνίδια με τη συνοδεία της ομάδας Hellix Action Theatre, συνόδευσαν τον Βασιλιά Καρνάβαλο στο ταξίδι του προς την καύση… με χορό και βεγγαλικά!

Το πλήθος του κόσμου που για μια ακόμη χρονιά πλημμυρισε το Ναύπλιο καλωσόρισε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος που έδωσε και το σύνθημα για να παραδοθεί ο Βασιλιάς Καρνάβαλος στην πυρά.
Η διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους συνεχίστηκε στην πλατεία Φιλελλήνων μέσα σε ξέφρενους ρυθμούς των DJs, Ναταλία Γερμανού, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Βίκυ Κουλιανού, Κώστα Φραγκολιά και Θέμο Γεωργαντά όπου όλοι οι καρναβαλιστές ξεχύθηκαν σε ένα ατελείωτο πάρτι αποχαιρετισμού της αποκριάς αμέσως μετά την καύση του Καρνάβαλου στο Ναύπλιο.



Επίσης χορευτές του Paso Latino στην πλατεία Συντάγματος χόρεψαν σε ξέφρενους ρυθμούς latin, salsa, bachata και  animation.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ