ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:04:00 μ.μ. | |
Ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο Ναυπλίου
Επειδή τα καλά πρέπει να λέγονται. Στις 25-1-2019 η θεία μου Ρούσσου Ελένη μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου με έντονους πόνους στην κοιλιά και διαγνώστηκε με οξεία παγκρεατίτιδα, μια επικίνδυνη κατάσταση, σε συνδυασμό με τη μεγάλη ηλικία της. 

Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα επιτυχώς και μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας πήρε εξιτήριο με προγραμματισμό για αφαίρεση μετά από ένα μήνα. 

Πράγματι η επέμβαση έγινε με απόλυτη επιτυχία και πλέον η θεία μου αναρρώνει στο σπίτι της. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου για την επαγγελματική και ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Το χειρουργό κ. Αναστασιαδη και την αναισθησιολόγο κα Παρασκευά που με την επιστημονική τους κατάρτιση έφεραν σε πέρας επιτυχώς τη χειρουργική επέμβαση. Το νοσηλευτικό προσωπικό, τη Γωγώ, την Αντιγόνη, τον Αλέξανδρο και όλους τους υπόλοιπους, που ας με συγχωρήσουν που δε συγκράτησα τα ονόματα τους, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα μας. 

Πάντα με χαμόγελο και έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη μας. Όλοι μα όλοι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό είναι άνθρωποι με Α κεφάλαιο. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω και τις τραπεζοκόμους και τις καθαρίστριες που διατηρούν το χώρο πεντακάθαρο. 

Σας ευχαριστώ και πάλι και σας συγχαίρω όλους. 

Καΐκας Βαγγέλης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ