ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Η Φωτούλα Μαστοράκη μαζί με τον Δημήτρη Κωστούρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:43:00 μ.μ. | | |
Η Φωτούλα Μαστοράκη μαζί με τον Δημήτρη Κωστούρο
 Ονομάζομαι Φωτούλα Μαστοράκη του Χρήστου και μεγάλωσα στο Ναύπλιο αλλά κατοικώ στον Άγιο Αδριανό εδώ και 4 χρόνια.

Είμαι μονογονεϊκή οικογένεια και απόφοιτος Νοσηλευτικής Σχολής Αθηνών.

Αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος.

Είμαι μαχήτρια από κούνια και έχω μάθει σαν μονογονεϊκή οικογένεια να περνάνε τα πάντα από μένα και να βρίσκω λύσεις σε όλα. Ξέρω όλα τα θέματα που πονάνε τον τόπο που αγάπησα.

Δεν χρειάζεται να πω άλλα για μένα αφού όλοι με ξέρετε μέσα από την εθελοντική προσφορά μου για τα αδέσποτα και ως εθελοντή του δρόμου. Έχω μιλήσει σχεδόν με όσα παιδιά ασχολούνται και δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον χώρο και έχω βοηθήσει όπου μου έχει ζητηθεί σε πάρα πολλά περιστατικά και αυτό το βλέπετε καθημερινά από την σελίδα μου στο fb.

Αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα για Δημοτικός σύμβουλος στο Ναύπλιο αν και δεν μ' αρέσει ο χώρος της πολιτικής αλλά για να κάνω από πρώτο χέρι αυτό που αγαπώ και μπορώ από μέσα αυτή τη φορά για όλα τα πλάσματα που έχουν ανάγκη.

Πιστεύω ότι αυτός ο χώρος έχει ανάγκη άτομα που τα λένε έξω από τα δόντια.

Βάζω υποψηφιότητα δίπλα σε έναν άνθρωπο που έχουμε κοντραριστεί αρκετές φορές αλλά είναι και ο μοναδικός άνθρωπος που είχε τα κότσια να πιάσει έναν εθελοντή και να ακούσει για το τι πρέπει να αλλάξει και να δεσμευτεί σε αυτόν ξέροντας ότι δεν είμαι εύκολος άνθρωπος.

Μέσα από κόντρες και προβληματισμούς βρίσκονται λύσεις. Δεν είμαι ευκολόπιστη γιατί από μικρή έχω μάθει να παλεύω μόνη μου, αλλά έχω μάθει επίσης να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους και να διορθώνουμε μαζί παραλείψεις και λάθη.

Έχω πολλές απαιτήσεις από αυτόν για αυτές τις ψυχές και το ξέρει.

Σας θέλω λοιπόν όλους μαζί μου και ξέρω ότι θα είστε εκεί γιατί άλλωστε τόσα χρόνια είμαστε μια καλή και δυνατή ομάδα χωρίς συμφέροντα παρά μόνο για να σώζουμε ζωές!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ