Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019

Ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα στη Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:45:00 π.μ. | |
 Ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα στη Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Άργους
Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στο Επιμελητήριο Αργολίδας έγινε η γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Άργους για να εγκρίνουμε το νέο καταστατικό .

Ενημερώθηκαν τα μέλη μας για τα πεπραγμένα του διοικητικού συμβουλίου, ποιους στόχους έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα και τι διεκδικούμε στο μέλλον.

Στη συνέχεια δόθηκε αρκετός χρόνος για ανταλλαγή απόψεων σε ότι αφορά την μείωση της επισκεψιμότητας στην πόλη μας από τους καταναλωτές των γύρω περιοχών και την προτίμηση των Αργείων να ψωνίζουν στο Ναύπλιο.

Το συμπέρασμα ήταν από το σύνολο σχεδόν των παρευρισκομένων ότι πέρα από την κρίση και το διαδίκτυο που αφορά το σύνολο των πόλεων , στο Άργος έχουμε τα εξής ιδιαίτερα προβλήματα.
α) Πρόβλημα στο κυκλοφοριακό, ειδικά στο κέντρο και η δυσκολία στην επαναφορά των αυτοκινήτων σε οδό που δεν βρήκε πάρκινγκ κατά το πέρασμά τους ώστε να επισκεφτεί συγκεκριμένο κατάστημα .
β) Έλλειψη ελεύθερων θέσεων πάρκινγκ στην ελεγχόμενη στάθμευση γιατί καταλαμβάνονται από μόνιμα αυτοκίνητα στην πλειοψηφία τους και φυσικά δεν γίνεται ο απαιτούμενος έλεγχος όπως θα έπρεπε .
γ) Έλλειψη δημοτικών πάρκινγκ ακτινωτά στις εισόδους της πόλης και όσο το δυνατόν πλησίον του κέντρου .
δ) Τα λιγοστά καταστήματα και η ερήμωση του εμπορικού κέντρου αποτρέπουν τους επισκέπτες να κάνουν τις αγορές τους στην πόλη μας , καθώς επίσης και αρκετοί Αργείτες επιλέγουν το Ναύπλιο και την Αθήνα. 

ε) Η μεταφορά διαφόρων υπηρεσιών στο Ναύπλιο , όπως π.χ το προσωπικό της ΔΕΗ , ΙΚΑ, ΕΦΟΡΙΑ κ.λ.π.
Η συνέλευση έκλεισε ευχάριστα αφενός γιατί βρεθήκαμε και μιλήσαμε σαν συνάδελφοι για τα προβλήματα που μας απασχολούν και αφετέρου που κόψαμε την πίτα του συλλόγου μας.
O τυχερός που βρήκε το φλουρί και κέρδισε το tablet προσφορά του καταστήματος WIND - Π ΚΑΤΣΑΡΟΣ Ν ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ στο Άργος Δαναού 15Α, είναι ο συνάδελφος Παναγιώτης Γκότσης ( Οπτικά) Καποδιστρίου 24. 

“ Καλή Χρονιά και καλές δουλειές”
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ