ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Ιορδάνης Δαμιανός: «Μαζί στο δρόμο που έχει χαράξει ο Δημήτρης Κωστούρος»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:19:00 μ.μ. | |
Ιορδάνης Δασμιανός: «Μαζί στο δρόμο που έχει χαράξει ο Δημήτρης Κωστούρος»
 Μέχρι τώρα η ενασχόλησή μου με τα κοινά, με οδήγησε να στηρίξω στις επερχόμενες εκλογές και να γίνω μέλος του Συνδυασμού «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».


Ονομάζομαι Ιορδάνης Δαμιανός, γέννημα θρέμμα της πόλης μας, γιος του Κωνσταντίνου Δαμιανού και της Αγγελικής Αφεντουλίδη. Έχω άλλα τρία (3) αδέρφια που ζουν και δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.

Αυτή τη στιγμή εργάζομαι στο ΕΚΑΒ Αθηνών ως διασώστης πληρωμάτων ασθενοφόρων. Η αγάπη μου για τον συνάνθρωπο με οδήγησε να ασχοληθώ με τον τομέα υγείας αρχικά παρακολουθώντας εξειδικευμένα σεμινάρια πρώτων βοηθειών και εν συνεχεία τελειώνοντας το ΙΕΚ ΕΚΑΟΣ Αθηνών με άριστα.

Επί δεκαοχτώ (18) συνεχή έτη εργάστηκα ως ναυαγοσώστης στην παραλία του Καραθώνα, ταυτόχρονα διατηρούσα στην παλιά πόλη το καφέ- μπαρ «Μουριά». Από μικρό παιδί λάτρευα τη μουσική και για το λόγο αυτό έχω επίσης εργαστεί σε πολλά μαγαζιά της πόλης, συμμετέχοντας σε διάφορα μουσικά σχήματα.

Μια άλλη μεγάλη αγάπη μου, ο αθλητισμός. Έχω ασχοληθεί με την κολύμβηση, την κατάδυση, το tae kwon do και την καλαθοσφαίριση όπου υπήρξα και διαιτητής αγώνων.

Εκτός από όλα αυτά ασχολούμαι χρόνια και με την Βυζαντινή μουσική, πράγμα το οποίο με οδήγησε κοντά στην εκκλησία όπου και υπηρέτησα εθελοντικά με όλες μου τις δυνάμεις.

Ως ευσυνείδητος πολίτης και κρίνοντας το έως τώρα έργο του Δημήτρη Κωστούρου, αποφάσισα να συστρατευτώ με όλες μου τις δυνάμεις με την παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» και να βοηθήσω στην υλοποίηση του οράματος του Δημάρχου μας για μια ακόμα καλύτερη πόλη!

Μαζί στο δρόμο που έχει χαράξει ο Δημήτρης Κωστούρος!



Με εκτίμηση,

Ιορδάνης Δαμιανός
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ