ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου τίμησε τον Δήμο Ναυπλιέων για την προσφορά του στο Τρίαθλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:19:00 μ.μ. | |
Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου τίμησε τον Δήμο Ναυπλιέων για την προσφορά του στο Τρίαθλο
Στα πλαίσια των απονομών της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Ναυπλίου χτες 3 Μαρτίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου τίμησε στο πρόσωπο του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο όλο τον Δήμο για την προσφορά τους στο Τρίαθλο και στα Multisports με τις διοργανώσεις Τριάθλου σε Ναύπλιο και Τολό.

Η απονομή της πλακέτας έγινε από τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Ο.ΤΡΙ. κ Χρήστο Βαξεβάνη μαζί με τους πρωταθλητές μας Ντενιζ Δημάκη και Γρηγόρη Σκουλαρίκη οι οποίοι μάλιστα διακρίθηκαν στους αγώνες (1η η Ντενίζ στις γυναίκες και 3ος ο Γρηγόρης στους άνδρες στην απόσταση του Ημιμαραθωνίου).

Ο κ. Δημήτρης Κωστούρος και όλος ο Δήμος Ναυπλιέων έχουν αγκαλιάσει τον μαζικό αθλητισμό και αναπτύσσουν συστηματικά τον αθλητικό τουρισμό τα τελευταία χρόνια με τον Μαραθώνιο και το Τρίαθλο. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν στηρίξει το άθλημα του τριάθλου με σθένος διοργανώνοντας ουσιαστικά το μεγαλύτερο μονοήμερο multisport event στην Ελλάδα. 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2019 στις 23 Ιουνίου στο Nafplio Energy Triathlon και στις 13 Οκτωβρίου στο Tolo Energy Triathlon.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ