ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Νίκος Γεωργαντάς: ‘’Στέκομαι στρατιώτης δίπλα στον Δημήτρη Κωστούρο’’

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:40:00 μ.μ. | | |
Νίκος Γεωργαντάς: ‘’Στέκομαι στρατιώτης δίπλα στον Δημήτρη Κωστούρο’’
 Γεννημένος το 1964 στο Ναύπλιο. Δημόσιος Υπάλληλος στο Υπουργείο Πολιτισμού, αρχιφύλακας στον Αρχαιολογικό χώρο Ασίνης.

Υπήρξα ενεργός πολίτης με έντονη κοινωνική και συνδικαλιστική δράση από το ξεκίνημα της κοινωνικής, επαγγελματικής και οικογενειακής μου εξέλιξης υπηρετώντας οποιονδήποτε τομέα καλέστηκα να βοηθήσω.

Από την εκκλησία της Υπαπαντής στα Λευκάκια διακονώντας την για δώδεκα χρόνια, μέχρι πρόεδρος σε όλες τις βαθμίδες Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Δίπλα στους συναδέλφους μου από όλες τις βαθμίδες των συνδικαλιστικών οργάνων. Εκλεγμένος στο πανελλαδικό όργανο Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου Πολιτισμού.

Μέλος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν. στον ευαίσθητο τομέα της τρίτης ηλικίας και Αντιπρόεδρος στην κοινότητα Λευκακίων.

Στο τιμητικό κάλεσμα του νυν Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», στέκομαι στρατιώτης δίπλα του, γιατί ο συγκεκριμένος συνδυασμός βαδίζει με αίσθημα ευθύνης με το να είναι κοντά σε όλους τους οικισμούς του Δήμου μας , από την ορεινή περιοχή ως την παραλιακή ζώνη, προσπαθώντας να είναι δίπλα στο πρόβλημα κάθε δημότη.

Ζητώ την ψήφο των φίλων και συμπολιτών μου ώστε να μου δώσουν τη δύναμη να υλοποιήσω τα σχέδια και τις σκέψεις που αφορούν το Δήμο μας με μπροστάρη τον Δημήτρη Κωστούρο, ανοιχτό να ακούσει, να δουλέψει, να βοηθήσει!


Με εκτίμηση,
Νικόλαος Γεωργαντάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ