Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

Ξεκίνησε πάλι σήμερα η δίκη της Μαύρης Χήρας της Αργολίδας - Καταθέσεις από πρόσωπα κλειδιά (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:19:00 π.μ. |
 Πρόσωπα «κλειδιά» έχουν κληθεί να καταθέσουν σήμερα στην συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου, για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, τον Δεκέμβριο του 2014, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας.


Τα πρόσωπα αυτά θα εξετασθούν προκειμένου να διαπιστωθεί τι έκαναν τη μοιραία ημέρα, με ποιους επικοινώνησαν και αν βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού του φίλου του 42χρονου καπετάνιου, όπου βρέθηκε νεκρός.
Στη δίκη, η οποία θα συνεχιστεί σήμερα 22 Μαρτίου, αναμένεται να καταθέσουν η φερόμενη ως ερωμένη του καπετάνιου και ο σύζυγός της καθώς κι ένα άτομο το οποίο εργαζόταν σε βίλα επιχειρηματία μαζί με τον 42χρονο.
Εν τω μεταξύ, στο προσκήνιο επανήλθε το μυστηριώδες γραπτό μήνυμα που φέρεται ότι απέστειλε η φίλη του καπετάνιου στο κινητό του. Το περιεχόμενο φαίνεται πως γνώριζει ο συνάδελφος του 42χρονου, κάτι που προκαλεί απορίες, καθώς το κινητό του θύματος φέρεται να βρέθηκε στο σπίτι του και όχι στην αυλή όπου έπεσε νεκρός.
Μπορεί να μην έχει γίνει γνωστό τι έγραφε το μήνυμα αυτό, όμως η χήρα του καπετάνιου είχε αναφερθεί το καλοκαίρι του 2015 στις εξωσυζυγικές του σχέσεις και στα μηνύματα που του έστελναν οι ερωμένες του.

Το πρωί στα δικαστήρια Ναυπλίου προσήλθε η Δ.Β. αποκαλούμενη και Μαύρη Χήρα της Αργολίδας με την συνοδεία αστυνομικών, ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον από Πανελλήνια μέσα ενημέρωσης που παρακολουθούν την δίκη.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ