ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Για τρίτη θητεία Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου ο Γιώργος Σκούρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:55:00 π.μ. | |
Για τρίτη θητεία πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου ο Γιώργος Σκούρας
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξε ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου στις 4 Μαρτίου 2019 σε συνέχεια των εκλογών της Γενικής Συνέλευσης της 2ας Μαρτίου 2019.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι η παρακάτω :

Πρόεδρος: Σκούρας Γιώργος

Αντιπρόεδροι: Βογιατζής Γιάννης
Μπουτάρης Στέλλιος

Γενική Γραμματέας: Τριανταφυλλοπούλου Μαίρη

Έφορος: Σπανός Αρίστος


Μέλη: 
 Αθανασόπουλος Τάσος
Αλεξάκης Απόστολος
Κατσικώστα Σωσσάνα
Νασιάκος Λεωνίδας
Τσάνταλης Γιώργος
Τσιλιλής Κώστας


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΟ είναι ενδεκαμελές και αποτελείται από έξι μέλη εκλεγμένα από την Επικράτεια και πέντε μέλη τα οποία το κάθε ένα εκλέγεται και αντιπροσωπεύει μία τις πέντε Περιφερειακές Οργανώσεις της Xώρας.

Ο κύριος Γιώργος Σκούρας που εξελέγη ομόφωνα για την τρίτη θητεία Πρόεδρος του Δ.Σ. δήλωσε: «στη δύσκολη περίοδο που πέρασε το Ελληνικό κρασί με την επιβολή του Ε.Φ.Κ., καταφέραμε μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες σημαντική νίκη για τους Έλληνες Οινοπαραγωγούς. Αυτή η νίκη οφείλεται στις συλλογικές προσπάθειες του κλάδου και στην βοήθεια όλων των μελών του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου τους οποίους και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου αλλά και για την αμέριστη συμπαράστασή τους τα τελευταία δύο χρόνια. 

Ο Σύνδεσμος εργάζεται ακούραστα για το μέλλον του ελληνικού κρασιού: εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας, καταπολέμηση των στρεβλώσεων της αγοράς, προβολή και προώθηση στις ξένες αγορές, οινοτουρισμός, έρευνα και κατάρτιση, εκπροσώπηση των συμφερόντων του κλάδου και των περιφερειακών οργανώσεων σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, και τόσα άλλα για τα οποία δουλεύουμε συλλογικά τόσα χρόνια. Είμαι σίγουρος πως και το νέο Διοικητικό Συμβούλιό θα υπηρετήσει ακούραστα αυτούς τους σκοπούς για ένα ακόμα πιο ευοίωνο μέλλον του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ