ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Γ. Γεωργόπουλος: Η παραβατικότητα σε όλο της το μεγαλείο!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:47:00 π.μ. |
Γ. Γεωργόπουλος: Η παραβατικότητα σε όλο της το μεγαλείο!!
 Οι αναρτήσεις στην Διαύγεια από την Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Σφυρή, φανερώνουν το μεγαλείο της παραβατικότητας που επικρατεί στον Δήμο Ερμιονίδας. 

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ο Δημήτρης Σφυρής δεν διαχειρίζεται με καμία νομιμότητα και διαφάνεια το δημοτικό χρήμα.

Στην διαύγεια λοιπόν αναρτήθηκε στις 6 Μαρτίου 2019 η σύμβαση για την τοποθέτηση των οργάνων γυμναστικής στο Πόρτο Χέλι, ενώ τα όργανα γυμναστικής έχουν τοποθετηθεί από τις 11 Ιανουαρίου 2019 με πανηγυρισμούς του κ Σφυρή στο facebook. Για το συγκεκριμένο θέμα, είχαμε τοποθετηθεί με παλαιότερο δελτίο τύπου στις 13 Ιανουαρίου 2019 και είχαμε θέσει συγκεκριμένα ερωτήματα για τα οποία ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Τώρα όμως εξηγούνται όλα.


Η προχειρότητα του Δημήτρη Σφυρή δεν έχει όρια.
Για τα όργανα γυμναστικής έχουμε, τεχνική μελέτη στις 12 Δεκεμβρίου 2018, τοποθέτηση τους στις 11 Ιανουαρίου 2019 και σύμβαση στις 6 Μαρτίου 2019. Η προχειρότητα και η ανευθυνότητα της δημοτικής αρχής σε όλο της μεγαλείο!

Σαν να μην έφτανε αυτό, στις 12 Μαρτίου 2019 αναρτούν πάλι στην Διαύγεια, την σύμβαση για τον εφοδιασμό καυσίμων των δημοτικών οχημάτων. Εδώ έχουμε ένα τεράστιο κενό μιας και η αντίστοιχη προηγούμενη σύμβαση είχε λήξει από τον Δεκέμβριο του 2018. Πώς γινόταν ο εφοδιασμός και πώς κινούνταν τα οχήματα του Δήμου από τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους μέχρι τις 8 Μαρτίου 2019 ;

Εμείς στην Δυνατή Ερμιονίδα και γι’ αυτό το θέμα είχαμε εκδόσει δελτίο τύπου στις 4 Φεβρουαρίου 2019 με ερωτήματα προς τον Δήμαρχο, τα όποια ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ.

Πρέπει επιτέλους να κατανοήσει ο κος Σφυρής πως το δημοτικό χρήμα δεν του ανήκει και η διαχείρισή του απαιτεί ηθική, διαφάνεια και νομιμότητα.


Γραφείο τύπου
Δυνατής Ερμιονίδας




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ