ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Όχι στο κλείσιμο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ναυπλίου!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 π.μ. | |

Όχι στο κλείσιμο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ναυπλίου!
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
 ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/3 ΣΤΙΣ 18.30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ «ΕΝΔΕΚΑΤΗΣ»

            Δυστυχώς το “άρμα” της ανάπτυξης δείχνει στο λαό της Αργολίδας το αληθινό του πρόσωπο με την επικίνδυνη εξέλιξη για την Υγεία του λαού που είναι η απόφαση για κλείσιμο  του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ναυπλίου και η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Άργους...

            
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία διαμαρτυρίας  Σωματείων και φορέων της περιοχής μας ενάντια στο κλείσιμο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου.

Οι ελλείψεις στο Νοσοκομείο Ναυπλίου σε υποδομές και ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό είναι τραγικές και η κατάσταση αυτή αφορά  κάθε εργαζόμενο του νομού μας, είτε ζει, δουλεύει στο Ναύπλιο είτε στην ευρύτερη περιοχή και όλα αυτά τα χρόνια σταθήκαμε δίπλα στους αγώνες του λαού και στους  εργαζόμενους του Νοσοκομείου για την αποτροπή τέτοιων δυσάρεστων εξελίξεων...
            
Η άσχημη κατάσταση στον τομέα της Υγείας και στην περιοχή μας έχει τη σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των κυβερνήσεων και των κομμάτων που έχουν ψηφίσει όλα αυτά τα χρόνια τις συρρικνωμένες κοινωνικές δαπάνες, διαλύοντας τις δομές Υγείας, και μεταφέροντας το κόστος στο λαό.
            
Από την άλλη μεριά οι χαρίζονται εκατομμύρια από τον κρατικό προϋπολογισμό με διάφορους τρόπους στους επιχειρηματικούς ομίλους που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για επιχειρηματικές δραστηριότητες στο χώρο της Υγείας.

Διεκδικούμε:
· Ένα ενιαίο νομαρχιακό νοσοκομείο, σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου δευτεροβάθμιες υπηρεσίες Υγείας και δυο αστικού τύπου κέντρα Υγείας σε Άργος και Ναύπλιο για Πρωτοβάθμιες Υπηρεσίες Υγείας.

- Επιπλέον ενίσχυση, εξοπλισμός και στελέχωση των υπαρχόντων Κέντρων Υγείας ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου πρωτοβάθμιες υπηρεσίες Υγείας στις περιοχές ευθύνης τους.
- Έως την υλοποίηση των παραπάνω: διατήρηση, εξοπλισμός, στελέχωση όλων των υπαρχόντων μονάδων Υγείας του νομού με πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, με ουσιαστική αναβάθμιση των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων υπηρεσιών Υγείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ