ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Αμερικανοί κατασκευαστές παρουσίασαν την πρόταση τους για την δημιουργία του Μυθολογικού Πάρκου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:12:00 μ.μ. |
Αμερικανοί κατασκευαστές παρουσίασαν την προταση τους για την δημιουργία του Μυθολογικού Πάρκου στο Άργος
Στο Άργος πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 9 Μαρτίου στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος, συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και της μεγάλης αμερικανικής αποστολής της κατασκευαστικής εταιρείας με επικεφαλής τον Charles Thornton.

Στην συνεντευξη έγινε αναφορά στα οφέλη της περιοχής από την δημιουργία του Πάρκου και τις  θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν από αυτή.

Προηγήθηκε χθες επίσκεψη στην περιοχή των Μυκηνών με στόχο την εξεύρεση χώρου για την δημιουργία του Θεματικού Μυθολογικού Πάρκου και στη συνεχεια συνάντηση στο δημαρχείο του Δήμου Άργους – Μυκηνών, με το δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι επενδυτές σχεδιάζουν να κάνουν τεράστια επένδυση με τρια μεγάλα ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες στα πρότυπα της Disneyland σε έκταση 3.000 στερεμάτων πλησίον του αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών.

Η εταιρεία προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της Στρατηγικής Συμβουλευτικής στους τομείς της διαχείρισης / μάρκετινγκ, της αρχιτεκτονικής σχεδιασμού και των διαρθρωτικών ερευνών.
 Ο Charles Thornton έχει συγκεντρώσει μια ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων επαγγελματιών σε διάφορους κλάδους για να προσφέρει στη διαχείριση και την τεχνογνωσία. Πρόκειται για μια παγκόσμια εταιρεία μηχανικών 500 ατόμων, με μικτά έσοδα άνω των 60.000.000 δολαρίων.

Ο Charles Thornton έχει αναγνωριστεί για την εισαγωγή καινοτόμων τεχνικών λύσεων και στρατηγικών διαχείρισης. Κάτω από την καθοδήγησή του, η εταιρεία άνοιξε 10 γραφεία σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και ανέπτυξε πολλαπλές υπηρεσίες για τις μηχανικές, αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές βιομηχανίες. Επιπλέον, ο Charles Thornton και η εταιρία του έχουν γίνει διεθνώς γνωστοί στον κλάδο τους και κατατάσσονται στις 150 κορυφαίες εταιρίες σχεδιασμού ENR.
Θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση της συνέντευξης τύπου. Δείτε παρακάτω τι είπε για το Μυθολογικό Πάρκο στην χθεσινή του διαδικτυακή εκπομπή ο κος Καμπόσος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ