Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Ξεσπά και δίνει άλλη εκδοχή η Δημοτική υπάλληλος που κατηγορείται για φακελάκι στο Άργος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:32:00 π.μ. |
Ξεσπά και δίνει άλλη εκδοχή η Δημοτική υπάλληλος που κατηγορείται για φακελάκι στο Άργος (βίντεο)
 Αποκαλυπτικό ειναι το ρεπορτάζ του STAR που μεταδόθηκε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων για το τι ισχυρίζεται το μέλος του Δ.Σ. Νομικού Προσώπου του Δήμου Άργους - Μυκηνών που συνελήφθη και κατηγορείται οτι πηρε φακελάκι. Η ίδια μιλώντας αποκλειστικά στο Star ξεσπά και δίνει άλλη εκδοχή. 

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του STAR:

Στο Νοσοκομείο κατέληξε η δημοτική υπάλληλος η οποία κατηγορείται οτι πηρε φακελάκι με αποτέλεσμα να αναβληθεί η δίκη της.

Για μισή ώρα έγραφε ασταμάτητα για ό,τι συνέβη μεταξύ εκείνης και του ξυλουργού καθώς δεν μπορεί να μιλήσει. Εκείνος την κατηγορεί ότι του ζήτησε φακελάκι 2.000 ευρώ, ώστε να πληρωθεί έργο που είχε αναλάβει. Η δημοτική υπάλληλος, υποστηρίζει ότι της χρωστούσε χρήματα.

«Τα 2.000 ευρώ που του ζήτησα ήταν δικά μου. Μου τα χρωστούσε.Του τα είχα δανείσεο τμηματικά τότε που ήμασταν μαζί. Είχαμε σχέση 3 χρόνια. Με τα χρήματά μου αγόραζε υλικά για τις δουλειές του. Τα έχω ανάγκη και είναι δικά μου. Μεγαλώνω μόνη μου ένα παιδί. Γι αυτό του έδωσα και την δουλειά ώστε από τα χρήματα που θα έβγαζε να μου έδινε και αυτά που μου χρωστάει», λέει η ίδια.

Η όμορφη δημοτική υπάλληλος και μητέρα ενός παιδιού, περιγράφει στο Star τι εγινε μέσα στο γραφείο της:

«Μου είπε έχω τα λεφτά σου. Να τελειώνουμε. Πέταξε τον φάκελο πάνω στο γραφείο. Ήταν κλειστός. Μέτρησα τα χρήματα μπροστά του. Οι πόρτες ήταν ανοιχτές .Θα μπορούσε να μπει ο κάθε υπάλληλος. Αν ήταν φακελάκι έτσι θα το έκανα; Μου λεεί είμαστε εντάξει; Ναι του λέω και φεύγει. Τρία δευτερόλεπτα μετά μπαίνουν μέσα 8 αστυνομικοί των εσωτερικών υποθέσεων».

Τα χρήματα ήταν προσημειωμένα και η 38χρονη συνελήφθη. Μετά το περιστατικό, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Τι ισχυρίζεται η ίδια

«Τα είχε κανονίσει όλα στα μυαλό του. Δεν μπορούσε να χωνέψει τον χωρισμό μας .Με ενοχλούσε συνέχεια και μόλις έμαθε για τη νέα μου σχέση άρχισε τις απειλές. Λίγες μέρες αφότου του έδωσα τη δουλειά στο σχολείο που υποτίθεται πήρα φακελάκι με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: «Μωρή π....να δεν θα πάρεις φράγκο από μένα και θα σε γ....σω. Δεν θα μπορείς να σταθείς στην κοινωνία».

Η δημοτική υπάλληλος χαρακτηρίζει τον 28χρονο ως εκδικητικό και ύπουλο. Εκείνος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η υπόθεση πήρε αναβολή και θα εκδικαστεί στις 19 Απριλίου.

Πηγή: star.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ