ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Τρεις ακόμα υποψήφιους ανακοίνωσε ο Θανάσης Πετράκος για την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:14:00 π.μ. | |
Τρεις ακόμα υποψήφιους ανακοίνωσε ο Θανάσης Πετράκος για την Αργολίδα
 Μετά την παρουσίαση των πρώτων έξι  υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Π.Ε. Αργολίδας, έχω την τιμή να παρουσιάσω σήμερα τρείς νέες υποψήφιες της Αργολίδας.


1.Την Ευσταθία (Έφη) Κυριάκου : Γεννήθηκε στην Αγ. Τριάδα Αργολίδας και κατοικεί στο Ναύπλιο. Είναι συνταξιούχος ΟΤΕ και μητέρα τριών παιδιών. Με σημαντική συνδικαλιστική παρουσία και δράση στον ΟΤΕ και παρούσα συνεχώς στα κινήματα και στα προβλήματα των συμπολιτών μας. Συμμετέχει ενεργά στην Κίνηση κατά των Πλειστηριασμών Αργολίδας

2. Την Ευγενία Τζώρτζη :.Είναι συνταξιούχος της ΔΕΗ με έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση στην Αριστερά. Συμμετέχει ενεργά στην Κίνηση κατά των Πλειστηριασμών Αργολίδας. Ειναι μητέρα μιας κόρης. Είναι κάτοικος Ναυπλίου.

3.Την Γεωργία (Γιούλη) Μανωλοπούλου : Είναι ιδιωτική υπάλληλος ,μητέρα δύο παιδιών ,γεννήθηκε και κατοικεί στο Ανυφί . Δραστηριοποιείται έντονα σε πολιτιστικούς και αγροτικούς φορείς .

Παρών είναι σήμερα και ο Δημήτρης Αθανασάκος που είχε ανακοινωθεί την προηγούμενη φορά αλλά τότε ήταν στην εργασία του . Ο Δημήτρης Αθανασάκος είναι ιδιωτικός υπάλληλος με Συνδικαλιστική δράση. Συμμετέχει ενεργά στην Κίνηση κατά των Πλειστηριασμών Αργολίδας και στο Αντιφασιστικό /Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας. Ζει και εργάζεται στο Άργος.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ