Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019

Οι πιο επιτυχημένες καρναβαλικές εκδηλώσεις οι φετινές στον Δήμο Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:04:00 μ.μ. | |
Οι φετινές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα και την διοργάνωση της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ. στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία και λαϊκή προσέλευση κοινού τόσο κατοίκων και πολιτών του Δήμου Άργους- Μυκηνών και των Δημοτικών Διαμερισμάτων του, όσο και φίλων και επισκεπτών όμορων Δήμων και της Περιφέρειας καθώς και εκτός ορίων της.
Οι χιλιάδες επισκέπτες που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία των διοργανωτών και του Δήμου δημιούργησαν εορταστική ατμόσφαιραστο κέντρο της πόλης που φιλοξένησε eventsκαι καρναβαλιστές με ένα ξέφρενο κέφι και χαμόγελα αισιοδοξίας και εκτόνωσης  κόντρα στους δύσκολους καιρούς μας.
Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν  την Κυριακή 10/3 με την μεγάλη  Καρναβαλική παρέλαση που συμμετείχε πλήθος μασκαράδων που διένυσαν χιλιόμετρα υπό βλέμματα ενθουσιασμένων θεατών, που κατέληξαν στην πλατεία ώστε να απολαύσουν τον απόλυτοΈλληνα σταρ Σάκη Ρουβά.
Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Διολίτσης ευχαριστεί από καρδιάς υπαλλήλους και εθελοντές, συμμετέχοντες και συνδιοργανωτές για αυτήν την άκρως επιτυχημένη καρναβαλική περίοδο  καθώς  και όλο αυτό  τον κόσμο για την ανταπόκριση και την ένθερμη συμμετοχή στο κάλεσμα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Άργους Μυκηνών. 
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ