ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Ο Β. Μεϊμαράκης στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:23:00 π.μ. | | |
Ο Β. Μειμαράκης στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας (βίντεο)
Την Τρίπολη επισκέφτηκε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης δίνοντας το παρών στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Αρκαδίας.
Σε μια γεμάτη αίθουσα από γαλάζια στελέχη και αρκετούς υποψήφιους που θα συμμετέχουν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές - ευρωεκλογές στο κέντρο Country Inn.
Ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Αρκαδίας κ. Τίμος Κατσίπος άρχισε την εκδήλωση ευχαριστώντας όσους παραβρέθηκαν σε αυτή και ιδιαίτερα τον κ Βαγγέλη Μεϊμαράκη
Στη συνέχεια απηύθυνε ένα χαιρετισμό ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νικάς καλώντας τα μέλη της ΝΔ σε ενότητα έτσι ώστε να έρθει η νίκη στης εκλογές.
Ακολούθησε με ένα σύντομο χαιρετισμό η ευρωβουλευτής Κατερίνα Μάρκου.
Ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης ανέφερε ότι η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον κ. Μεϊμαράκη και στα όσα έχει προσφέρει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Τέλος το λόγο πήρε ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος ανέφερε ότι στις 26 Μαΐου πρέπει να υπάρξει μια αλλαγή σε όλα τα επίπεδα έτσι ώστε να μπορέσει η χώρα να αλλάξει σελίδα και να αφήσει πίσω της το διάστημα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βραδιά συνοδεύτηκε από ζωντανή μουσική.
Πηγή:pna.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ