ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Ο Ποδηλατικός όμιλος Καλαμάτας σε διασυλλογικούς αγώνες ποδηλασίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:07:00 μ.μ. | |
Ο Ποδηλατικός όμιλος Καλαμάτας σε διασυλλογικούς αγώνες ποδηλασίας
 Ο Π.Ο Καλαμάτας έλαβε μέρος στους διασυλλογικούς αγώνες ποδηλασίας που έλαβαν χώρα στο Συκούριο του Ν Λαρίσσης το περασμένο Σαββατοκύριακο (2-3 / 3 / 2019)

Την πρώτη ημέρα των αγώνων , εκπροσώπησε την ομάδα μας ο Μάρκος Μπαρμπετσέας στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης απόστασης 20χλμ στην κατηγορία εφήβων , λαμβάνοντας την 4η θέση με ελάχιστα δευτερόλεπτα απόσταση από το βάθρο των νικητών , ο αγώνας είχε υψηλό ανταγωνισμό καθώς η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελούσε και κριτήριο για την συγκρότηση εθνικής ομάδας.

Την δεύτερη ημέρα ελαβε χώρα το αγώνισμα της αντοχής απόστασης 95χλμ (3στροφές * 33χλμ) . Οι διοργάνωση είχε συμπεριλάβει στο πρόγραμμα ολές τις ηλικιακές κατηρορίες και οι εκκινησεις καθε κατηγορίας δινόντουσαν με χρονική διαφορά. Η αποστολή μας εκπροσωπηθηκε απο 5 αθλητές , 
1) Λινάρδος Νίκος κατ. ΟΠΕΝ 50+ , 2η θέση
2)Μπαρμπετσεας Μαρκος κατ Εφηβων , 4 θέση (στο photo finish)
3) Πετρακόπουλος Γιάννης κατ Μαστερ Α , 2η θέση
4) Δημητρακοπουλος Δημήτρης κατ Μάστερ Β , 2η θέση
5) Κωνσταντόπουλος Νίκος κατ Μαστερ Γ , 4 θέση

Ο αγώνας διεξήχθη σε συνθήκες με δυνατό αέρα στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής , ευτυχώς δεν υπήρξαν ατυχήματα πλήν του αθλητή Πετρακόπουλου Γιάννη ο οποίος εχασε το γκρούπ μετά απο πτώση και μηχανική βλαβη στα πρωτα 10χλμ του αγώνα , αλλα στην συνέχεια κάλυψε την διαφόρα και στο τέλος της πρώτης στροφής κατάφερε να ξαναμπεί στο γκρούπ. Ο Δημητρακόπουλος καταφερε να αποσπαστει στην τελευταια ανηφόρα μαζί με άλλους 2 αθλητές , αλλα στην γραμμή του τερμάτισμού δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός και τερμάτισε στην 2η θέση της κατήγοριας του και στην 3η της Γενικής κατάταξης . Αξιοσημείωτη παρουσια ήταν αυτή του γηραιότερου αθλήτη της ομάδας Κωνσταντόπουλου Νικου που κατάφερε να σταθεί για περίπου 50χλμ στην παρθενική του εμφάνιση σε αγώνα αντοχής με τους προπορευόμενους αθλητές και τελικά να τερματίσει μετα απο λίγα λεπτά κατακτώντας την 4η θέση στην κατ μάστερ Γ' με έντονο συναγωνισμό , να σημειωθεί οτι (εν λόγω αθλητης ασχολείται μόλις μερικούς μήνες το αθλημα).Επίσης ο Λινάρδος Νικόλαος τερμάτισε στην αποσταση ΟΠΕΝ 60χλμ στην κατακτώντας την 2η θέση έπειτα απο 35 χρόνια αγωνιστικής απραξιας κανοντας μια εντυπωσιακή επάνοδο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ