ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Αποκριάτικη βραδιά στο Άργος με παρελαση καρναβαλιστών, πολλές εκπλήξεις και καταστήματα ανοιχτά!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:30:00 μ.μ. | |
Αποκριάτικη βραδιά στο Άργος με με παρελαση καρναβαλιστών, πολλές εκπλήξεις και καταστήματα ανοιχτά
Το Σάββατο 9 Μαρτίου όλο το Άργος θα είναι σε μια Αποκριάτικη Γιορτή, την οποία ετοιμάζει η ΚΕΔΑΜ στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Απόκριες 2019 στο Δήμο Άργους Μυκηνών».


Στις 18:30 στην κεντρική πλατεία οι MASCHERARIS σας καλούν να χορέψετε μαζί τους. Κυρίες & Κύριοι Εποχής, Αρλεκίνοι, Τροβαδούροι, Dottores, και Τυμπανιστές καρναβαλίζονται στους ρυθμούς της Αποκριάς. Ακολουθήστε τους!

Στις 19:30 στην κεντρική πλατεία θα γίνει η ¨ΠΟΔΑΡΑΤΗ¨ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ! Γνωρίστε τα φετινά ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ! Χορέψτε στους βραζιλιάνικους ρυθμούς Samba Batucada & Samba Reggae που θα παίζει η ΜΠΑΝΤΑ ΚΡΟΥΣΤΩΝ QUILOMBO! FIRE and PYRO JUGGLING SHOW! NIGHT SHOW με ΦΩΤΙΕΣ και ζογκλερικά κόλπα!

Η Διαδρομή είναι : έναρξη από οδό Γεν. Κολοκοτρώνη - αντίστροφα προς την Κορίνθου – στο ύψος της Βας. Κων/νου στρίβουν δεξιά – στο ύψος του ¨κατάστημα Τασσόπουλος¨ στρίβουν αριστερά & διασχύουν τον πεζόδρομο – στο ύψος της ¨ κάβα Βλογιάρη¨ στρίβουν αριστερά & διασχύουν την Καποδιστρίου - στο ύψος του 1ου Δημοτικού σχολείου στρίβουν δεξιά & διασχύουν τον πεζόδορμο της Δαναού – ανεβαίνουν το γεφυράκι & καταλήγουν στην εξέδρα στο ποτάμι (απέναντι από την εθνική τράπεζα).

Ψωνίστε & κερδίστε από τις τρελές εκπτώσεις των καταστημάτων της πόλης μας! Τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά! Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ
Πέτρος Διολίτσης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ