ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Και ο Ιωάννης Κούτρας στηρίζει το όραμα του Δημήτρη Κωστούρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:27:00 μ.μ. | |
Και ο Ιωάννης Κούτρας στηρίζει το όραμα του Δημήτρη Κωστούρου
Ονομάζομαι Κούτρας Ιωάννης, είμαι 35 χρονών και κατάγομαι από την Αγία Τριάδα. Είμαι παντρεμένος με την Καλιάνθη Καλλαπόδη και έχουμε ένα κοριτσάκι 10 μηνών, την Μελίνα. Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ναυπλίου.

Με απόλυτη συναίσθηση ευθύνης αποφάσισα να διεκδικήσω μια θέση τοπικού συμβούλου και για τον λόγο αυτό κατέρχομαι στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».

Νιώθω πως οφείλω να το προσπαθήσω με γνώμονα και βάση την προσφορά προς το χωριό μας και τους κατοίκους του.

Συμμεριζόμενος απόλυτα τα παραπάνω και με πλήρη επίγνωση, στηρίζω συνειδητά την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κωστούρου, για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για ένα Δήμο με μέλλον και προοπτικές, μακριά από αντιπαλότητες και άνευ ουσίας διαξιφισμούς. Έτσι όπως του αξίζει και όπως τον έχει ονειρευτεί ο Δήμαρχος μας Δημήτρης Κωστούρος και η παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».

Θέτω λοιπόν την υποψηφιότητα μου στη διάθεση των πολιτών του τόπου μας, ευελπιστώντας στην στήριξη όλων.

Με τη δική σας συμπαράσταση και υποστήριξη είμαι έτοιμος ν’ ανταποκριθώ σε οποιαδήποτε πρόκληση αλλά και στην ιδιαίτερη τιμή που μου έκανε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με την πρόσκληση του να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».



Με εκτίμηση,

Κούτρας Ιωάννης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ