ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Θέση μεταλλειολόγου στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:24:00 μ.μ. | |
Θέση μεταλλειολόγου στην Αργολίδα
 Δύο μεγάλους διαγωνισμούς «τρέχει» το ΑΣΕΠ αυτή την περίοδο και συγκεκριμένα τον γραπτό διαγωνισμό για 60 λογιστές-ταμίες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος και την προκήρυξη για 76 μόνιμους σε διάφορους φορείς του Δημοσίου.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να προσληφθούν στην Τράπεζα της Ελλάδος πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο λυκείου και να υπoβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ από την Τρίτη 2 Απριλίου έως την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στη συνέχεια πρέπει να στείλουν τα δικαιολογητικά σε φάκελο μέχρι τις 22/4/2019.

Σε ότι αφορά την προκήρυξη 3Κ/2019 που αφορά προσλήψεις 76 ατόμων σε εννέα διαφορετικούς φορείς, οι 49 θέσεις έχουν ζητηθεί από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας(ΣΕΠΕ).

Η κατανομή των υπολοίπων θέσεων ανά ειδικότητα αφορά:

- 26 θέσεις ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού για τα γραφεία σε Αθήνα, Ανατολική Αττική, Αγ. Παρασκευή, Νέα Ιωνία, Ελευσίνα, Περιστέρι, Γλυφάδα, Δάφνη, Βοιωτία, Δράμα, Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Θεσπρωτία, Κορινθία, Κω, Κάλυμνο, Λασίθι, Νάξο, Πέλλα, Ρέθυμνο, Ροδόπη, Σύρο, Μήλο, Φλώρινα, Χαλκιδική και Χίο.
- 2 θέσεις ΠΕ Βιοχημικών για Αθήνα και Αχαία
- 1 θέση ΠΕ Μεταλλειολόγων για Αργολίδα
- 4 θέσεις ΠΕ Μηχανολόγων για Αθήνα και Έβρο
- Μία θέση ΠΕ Ναυπηγών για Πειραιά
- 2 θέσεις ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών για Αθήνα και Κορινθία
- 6 θέσεις ΠΕ Μηχανικών Χημικών για Αθήνα, Δυτική Αττική, Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Λάρισα
- 2 θέσεις ΠΕ Πληροφορικής για Αθήνα
- 2 θέσεις TE Μηχανικών Ηλεκτρολόγων για Αθήνα
- 2 θέσεις TE Μηχανικών Δομικών Εργων για Αθήνα και Μεσσηνία-Λακωνία
- Μία θέση TE Πληροφορικής για Αθήνα.

Μεταξύ των υπόλοιπων φορέων περιλαμβάνονται ο ΟΑΕΔ που ζητά 9 υποψήφιους στην ειδικότητα ΠΕ Πληροφορικής για την Αθήνα και η ΕΛ.ΣΤΑΤ που ψάχνει 3 υποψήφιους ΠΕ Στατιστικών για Λασίθι-Δωδεκάνησα, 2 TE Γραφικών Τεχνών και 3 ΔΕ Τυπογραφίας για Πειραιά.
Επίσης ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για μία θέση ΠΕ Διοικητικού, μία θέση ΠΕ Οικονομικού και μία θέση ΠΕ Συντονιστή Μεταμοσχεύσεων.
Έναν υπάλληλο ΠΕ Διοικητικού ζητά η Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας-Ολυμπίας, ενώ το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ψάχνει 2 ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού και έναν ΔΕ Διοικητικού- Λογιστικού.

Τέλος το Επιμελητήριο Λακωνίας θα προσλάβει έναν υπάλληλο ΠΕ Πληροφορικής Επιστήμης Η/Υ και οι Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες Λαμίας και Βορείου Αιγαίου από έναν ΥΕ Νεκροτομών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ