Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019

Δημήτρης Λειβαδίτης: Ελάτε μαζί μας για το Άργος των παιδιών μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:11:00 π.μ. | | |
Δημήτρης Λειβαδίτης: Ελάτε μαζί μας για το Άργος των παιδιών μας
Λίγους μήνες πριν και όντας αρκετά "κουρασμένος" από την ρουτίνα της δουλειάς, δέχτηκα μια κλήση από τον Τάσσο.

Ακολούθησε συνάντησή μας, που μόνο φιλική θα την χαρακτήριζα. Οι ενδοιασμοί μου πολλοί, οι φόβοι μου ακόμη μεγαλύτεροι. Σκεφτόμουν τι μπορώ να προσφέρω εγώ; Πώς εγώ μπορώ να αλλάξω τα πολιτικά πράγματα; Η απάντηση γεννήθηκε αμέσως, σκεπτόμενος τον ρόλο μου, όχι τόσο ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής, αλλά ως νέου πατέρα.

Ζούμε σε μια κοινωνία που πάσχει οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά.

Συντάσσομαι με τον Τάσσο για να δω την κοινωνία του Άργους ως ένα τόπο ευλογημένο, ιστορικό και ανανεωμένο, ιδανικό να σταθεί ως ασπίδα προστασίας για το μέλλον του δικού μου παιδιού, αλλά και των δικών σας.

Κάθε σπίτι είναι και μια μικρή κοινωνία. Ασπάζομαι τα προβλήματα που βιώνουμε κι έτσι υιοθετώντας τον πιο απλό και ιερό θα έλεγα ρόλο, αυτόν του πατέρα, ονειρεύομαι μια πόλη φιλήσυχη χωρίς μιζέρια.

Μιλώ απλά, για να ταυτιστώ με τις δικές σας σκέψεις.

Σε εσάς γονείς, που φοβάστε να βγείτε το βράδυ να πετάξετε τα σκουπίδια γιατί ζείτε μακριά από το κέντρο της πόλης, σε εσάς μητέρες, που με δυσκολία μεταφέρετε τα παιδιά σας με το καρότσι, σε εσάς γονείς, που δε νιώθετε ασφάλεια στις παιδικές χαρές και στα λημέρια.

Ζητώ την ψήφο σας, γιατί εκπροσωπώ ένα μεγάλο ποσοστό γονέων, πολιτών, απλών ανθρώπων, που καθημερινά προβληματίζονται και μένουν στάσιμοι.

Ελάτε μαζί μας για το Άργος των παιδιών μας. Ελάτε να χρωματίσουμε τα όνειρα των παιδιών μας και να χτίσουμε ένα ιδανικό περιβάλλον.

Περιμένω τη στήριξη σας έμπρακτα. Μια ψήφος είναι αρκετή για να μη σταματήσουμε να ονειρευόμαστε.

Ας αγαπήσουμε τον τόπο μας. Εδώ θα ζήσουν τα παιδιά μας, εδώ θα επιτελέσουν το έργο τους.

Συντάσσομαι γιατί θέλω να δω ένα καλύτερο μέλλον.

Συντάσσομαι γιατί η αλήθεια είναι αυτή που θα μας καθοδηγήσει.

Δημήτρης Λειβαδίτης
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ