ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Παρέμβαση Ανδριανού για τη μεγάλη καθυστέρηση του διακανονισμού του ΤΟΕΒ Ιρίων με τη ΔΕΗ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:27:00 μ.μ. | | |
Παρέμβαση Ανδριανού για τη μεγάλη καθυστέρηση του διακανονισμού του ΤΟΕΒ Ιρίων με τη ΔΕΗ
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σ. Αραχωβίτη και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Σταθάκημε θέμα έγγραφη διαμαρτυρία του ΤΟΕΒ Ιρίων για τη μεγάλη καθυστέρηση οριστικοποίησης του διακανονισμού του Οργανισμού με τη ΔΕΗ.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ έγγραφη διαμαρτυρία του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Ιρίων με θέμα τη μεγάλη καθυστέρηση της οριστικοποίησης από τη ΔΕΗ συμφωνηθέντος διακανονισμού των χρεών του Οργανισμού ώστε να διασφαλίζεται η βιωσιμότητά του. Όπως μάλιστα επισημαίνεται μεταξύ άλλων στο έγγραφο, οι τρέχοντες λογαριασμοί εξοφλούνται εμπρόθεσμα με τόκους υπερημερίας δημιουργώντας μείζον ηθικό θέμα, ενώ τα μέλη έχουν αποδεχθεί αυξήσεις 50% στην κατανάλωση ύδατος και 120% στην αύξηση της στρεμματικής εισφοράς.

Τούτων δοθέντων, σας καλώ να αντιμετωπίσετε άμεσα το ως άνω ζήτημα με την οριστικοποίηση του διακανονισμού σύμφωνα με την αρχική δέσμευση της ΔΕΗ και τα όσα σχετικά αναφέρονται στο έγγραφο του ΤΟΕΒ Ιρίων το οποίο σας επισυνάπτω».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ