ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Την Κυριακή ο Οίακας Ναυπλίου υποδέχεται τον Πρωτέα Βούλας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:04:00 μ.μ. | | |
Την Κυριακή ο Οίακας Ναυπλίου υποδέχεται τον Πρωτέα Βούλας
 Την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 5:00 μ.μ. η ομάδα μας, ο Οίαξ Ναυπλίου, δίνει μια σημαντική αναμέτρηση, φιλοξενώντας τον Α.Ε.Ο Πρωτέα Βούλας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής.

Ελάτε να γεμίσουμε το Κλειστό, να χειροκροτήσουμε και να δώσουμε ώθηση με την φωνή μας στην ομάδα μας για μια ακόμη νίκη!

Ο προπονητής Χάρης Κουλουριώτης και ο παίκτης  Γιώργος Μανάκας, απευθυνόμενοι στους φίλους της ομάδας δήλωσαν για τον αγώνα :

Χαρης Κουλουριώτης – Προπονητής


Μετά τη νίκη στην Πεντέλη επιστρέφουμε στην έδρα μας με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του Πρωτέα.
Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό να κρατήσουμε την έδρα μας καθαρή και θα δώσουμε το 100%. Δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει το ματς του πρώτου γύρου που είχαμε κερδίσει με πολύ καλή εμφάνιση στο γήπεδο της Βούλας, καθώς σίγουρα πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι και η ομάδα του Πρωτέα έχει την ποιότητα να κερδίζει οποιονδήποτε αντίπαλό στην κατηγορία.
Έχουμε πει πως κάθε ματς πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά και να βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μπορεί η ομάδα να παίρνει τα καλύτερα αποτελέσματα.
Περιμένουμε τον κόσμο του Ναυπλίου να γεμίσει και πάλι το γήπεδο και να μας ωθήσει σε μια ακόμη νίκη.

Γιωργος Μανάκας - Παίκτης


Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας. 

Ο Πρωτέας είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει δείξει πολύ καλή εικόνα στο πρωτάθλημα και θέλουν σίγουρα να ανέβουν βαθμολογικά.

Εμείς από τη μεριά μας δουλέψαμε σκληρά αυτήν την εβδομάδα για το παιχνίδι και θέλουμε την νίκη για να έρθουμε όλο και πιο κοντά στο στόχο μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ