ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Αρχιερατικός πανηγυρικός εσπερινός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Ναύπλιο παρουσία του Αρχιεπισκόπου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:08:00 μ.μ. | | |
Αρχιερατικός πανηγυρικό εσπερινός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Ναύπλιο (βίντεο)
Στα πλαίσια της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πανηγύρισε με κάθε λαμπρότητα ο Ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019.

Την παραμονή της μεγάλης θεομητορικής εορτής τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου και του Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκταρίου καθώς και του Επισκόπου Θεσπιών Συμεών Βολιώτη.
Στην εκκλησία παραβρέθηκαν πλειάδα Ιερέων από την Αργολίδα. Ακολούθησε λιτάνευση της θαυματουργού Ιεράς εικόνας της Ευαγγελιστρίας, συνοδεία τιμητικού Στρατιωτικού αγήματος και παιανιζούσης της Φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων.
Τα ιερά αναλόγια πλαισίωσαν σπουδαστές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη - Καθηγητού Δημητρίου Καρκαλάτου και κλιμάκιο ιεροψαλτών υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη Γεωργίου Δαρλάση.
Στο τέλος του πανηγυρικού εσπερινού ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π .Ελευθέριος Μίχος ,ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο, τον Επίσκοπο Θεσπιών Συμεών Βολιώτη  κι όλους τους Ιερείς που τίμησαν την μεγάλη εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Δείτε τα πρώτα πλάνα από την υποδοχή του Αρχιεπισκόπου σε βίντεο παρακάτω:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ