ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Κούλουμα με ανοιξιάτικο καιρό αλλά από Τρίτη έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 μ.μ. |
Κούλουμα με ανοιξιάτικο καιρό αλλά από Τρίτη έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας
Καλός αναμένεται να είναι μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός, για να ακολουθήσει νέο κύμα κακοκαιρίας, το οποίο θα πλήξει τη χώρα από την Τρίτη.


Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, οι ανοιξιάτικες συνθήκες θα συνεχιστούν μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα, για να ακολουθήσει πτώση της θερμοκρασίας και ενίσχυση των ανέμων.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 8/3 αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις που το Σάββατο 9/3βαθμιαία θα αυξηθούν. Παράλληλα, τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και στα πελάγη από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Την Κυριακή 10/3, πριν από τα Κούλουμα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλότερα επίπεδα, με τον καιρό ωστόσο να παραμένει γενικά αίθριος και ανοιξιάτικος.

Όσοι σκοπεύετε να ταξιδέψετε το τριήμερο, είστε τυχεροί καθώς και την Καθαρά Δευτέρα 11/3 η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα με λίγες αραιές νεφώσεις. Ο καιρός θα είναι ιδανικός για όσους θέλουν να πετάξουν χαρταετό, εντός και εκτός Αθηνών.

Ωστόσο, μεταβολή του σκηνικού αναμένεται από την Τρίτη 12/3 οπότε και περιμένουμε νεφώσεις με βροχές, τοπικές καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια, χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοδυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. 

Στα υπόλοιπα, νότιοι - νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ που βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ