ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Μίλησε και ο καταγγέλλων για την υπόθεση δωροληψίας στο Άργος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:04:00 π.μ. |
Μίλησε και ο καταγγέλλων για την υπόθεση δωροληψίας στο Άργος (βίντεο)
 Σε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR μίλησε ο 28χρονος ξυλουργός που κατήγγειλε την δημοτική υπάλληλο ότι του ζήτησε φακελάκι 2.000 ευρώ στο Άργος.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR

"Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ ξυλουργού και δημοτικής υπαλλήλου Άργους. Εκείνος την κατηγορεί ότι του ζήτησε φακελάκι 2.000 ευρώ, ώστε να πληρωθεί για έργο που είχε αναλάβει. Εκείνη, υποστηρίζει ότι του είχε δανείσει το συγκεκριμένο ποσό όταν ήταν ζευγάρι και τώρα, της τα επέστρεψε.

«Έδωσα την προσφορά μου, κάνανε συμβούλιο, χτυπήθηκε η δουλειά, Την πήρα εγώ. Από εκεί και πέρα, πήρα τη δουλειά, την τελείωσα τον Σεπτέμβρη, ζήταγα εγώ τα λεφτά μου πάντα», υποστηρίζει ο 28χρονος ξυλουργός.

O λόγος για την επισκευή της στέγης του σχολείου της Ακριλίτσας, ύψους 9.000 ευρώ. Όπως υποστηρίζει ο ξυλουργός στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Δήμος δεν είχε λεφτά να τον πληρώσει και η συγκεκριμένη δημοτική υπάλληλος του ζήτησε φακελάκι.

«Ότι δεν είχε λεφτά ο δήμος και δεν είχε λεφτά και μετά μου είπαν ότι ήθελαν 2.000 ευρώ μίζα για να πάρω τα λεφτά μου. Να τους δώσω 2.000 ευρώ προμήθεια», προσθέτει ο ξυλουργός.
Η 38χρονη δημοτική υπάλληλος μιλά στο Star και στην Κατερίνα Ρίστα και απαντά στις κατηγορίες.

«Λέει ψέματα. Μου έλεγε μην βάλεις ακόμα τα χρήματα. Πρέπει να ανοίξω καινούριο λογαριασμό γιατί ο παλιός είναι κατασχεμένος και θα μου τα πάρουν. Δεν ζήτησα κανένα φακελάκι. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Μόνος του με πήρε και μου είπε ότι έχει τα 2.000 που μου χρωστάει. Ήταν στημένο. Είναι αδίστακτος. Χρωστάει παντού», τονίζει η δημοτική υπάλληλος που κατηγορείται.

Άλλες τρεις αγωγές εναντίον του ξυλουργού ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά την υπόθεση με τη δημοτική υπάλληλο:

- Για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που δεν εξοφλήθηκε ποτέ
- Για την μη εξόφληση ειδών ξυλείας
- Για εξύβριση μέσω τηλεφώνου

Ο ξυλουργός ωστόσο, ισχυρίζεται πως μόλις δόθηκε η μίζα μπήκαν και τα λεφτά στον λογαριασμό του.

«Ελέγχθηκαν τα στοιχεία αν όντως είναι αλήθεια αυτά τα πράματα. Και έτσι, μετά, κατέβηκε η υπηρεσία κάτω, με ενημέρωσε και πήγαμε τους δώσαμε τα προσημειωμένα χρήματα. Της τα δίνω, κάνει καταμέτρηση των χρημάτων, ότι είναι οκ και έδωσε εντολή να μου βάλουν μετά τα δικά μου λεφτά που μου χρωστάγανε. Με το που της έδωσα τα λεφτά, μου κατατέθηκαν και τα λεφτά μου στο λογαριασμό», υποστηρίζει ο 28χρονος.

«Είναι ψεύτης. Τα κάνει όλα για να με εκδικηθεί. Η δικαιοσύνη θα βγάλει την αλήθεια», τονίζει η κατηγορούμενη.

Η δημοτική υπάλληλος που συνελήφθη μετά το περιστατικό, επιμένει ότι ο 28χρονος δεν μπορούσε να αποδεχτεί τον χωρισμό τους και έκανε πράξη τις απειλές του για εκδίκηση. Τον τελευταίο λόγο, ωστόσο, έχει η δικαιοσύνη."
Πηγή: star.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ