ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Έρχεται κακοκαιρία και για αρκετές ημέρες από μεσοβδόμαδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:53:00 μ.μ. |
Κακοκαιρία και για αρκετές ημέρες από μεσοβδόμαδα
Πρόσκαιρη θα είναι η βελτίωση του καιρού από τη Δευτέρα, καθώς από την Πέμπτη αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, το οποίο φέρνει αρκετές βροχές και για αρκετές ημέρες -κυρίως- σε περιοχές της χώρας που είχαν μέχρι τώρα ανομβρία.


Κάτι τέτοιο είχε προαναγγείλει και ο Σάκης Αρναούτογλου πριν από λίγες μέρες και όλα δείχνουν πως θα επιβεβαιωθεί πλήρως, καθώς τα βαρομετρικά χαμηλά που εμφανίζουν τα προγνωστικά μοντέλα καιρού, δείχνουν ικανά να αφήσουν αξιόλογες ποσότητες βροχής σε περιοχές της βόρειας και της δυτικής Ελλάδας.

Θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο με την καταγραφή του συνόλου των χιλιοστών βροχής που θα πέσουν μέχρι τις 16 Απριλίου πώς αποτυπώνεται περιοχικά αυτή η διαπίστωση:
Τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εκδηλώνονται από το βράδυ της Πέμπτης, ενώ από το Σάββατο αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας το οποίο μάλιστα δείχνει να έχει και πιο έντονες βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια. Οπως μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο βίντεο με την κίνηση των βαρομετρικών χαμηλών, η τάση που σήμερα υπάρχει θέλει ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα να είναι με εξαιρετικά άστατο καιρό:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ