ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Επίσκεψη του Αμερικανού κατασκευαστή Charles Thornton στο Άργος για το μυθολογικό πάρκο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:48:00 π.μ. |
Επίσκεψη του Αμερικανού Charles Thornton στο Άργος για το μυθολογικό πάρκο
Στο Άργος βρίσκεται από το πρωί αποστολή μεγάλης αμερικανικής κατασκευαστικής εταιρείας με επικεφαλής τον Charles Thornton.

Προηγήθηκε επίσκεψη στην περιοχή των Μυκηνών με στόχο την δημιουργία Θεματικού Μυθολογικού Πάρκου και στη συνεχεια συνάντηση στο δημαρχείο του Δήμου Άργους – Μυκηνών, με το δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι επενδυτές σχεδιάζουν να κάνουν τεράστια επένδυση με τρια μεγάλα ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες στα πρότυπα της Disneyland σε έκταση 3.000 στερεμάτων πλησίον του αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών. 
Η εταιρεία προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της Στρατηγικής Συμβουλευτικής στους τομείς της διαχείρισης / μάρκετινγκ, της αρχιτεκτονικής σχεδιασμού και των διαρθρωτικών ερευνών.  Ο Charles Thornton έχει συγκεντρώσει μια ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων επαγγελματιών σε διάφορους κλάδους για να προσφέρει στη διαχείριση και την τεχνογνωσία. Πρόκειται  για μια παγκόσμια εταιρεία μηχανικών 500 ατόμων, με μικτά έσοδα άνω των 60.000.000 δολαρίων. 
Ο Charles  Thornton έχει αναγνωριστεί για την εισαγωγή καινοτόμων τεχνικών λύσεων και στρατηγικών διαχείρισης. Κάτω από την καθοδήγησή του, η εταιρεία άνοιξε 10 γραφεία σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και ανέπτυξε πολλαπλές υπηρεσίες για τις μηχανικές, αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές βιομηχανίες. Επιπλέον, ο Charles Thornton και η εταιρία του έχουν γίνει διεθνώς γνωστοί στον κλάδο τους και κατατάσσονται στις 150 κορυφαίες εταιρίες σχεδιασμού ENR.




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ