ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Ακούστε το τραγούδι που είχαν καταθέσει οι Αργείτες Duo Fina για την Eurovision (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:01:00 μ.μ. |
Ακούστε το τραγούδι που είχαν καταθέσει οι Αργείτες Duo Fina  για την Eurovision (βίντεο)
Κυκλοφόρησε χθες το τραγούδι που είχαν καταθέσει πέρυσι οι Duo Fina με καταγωγή από το Άργος για την εθνική επιλογή της Ελλάδας στην Eurovision.

Το τραγούδι, όπως μπορεί να θυμάστε, είχε τον τίτλο «Ίδιο Tempo» κι ήταν ανάμεσα στα πέντε επικρατέστερα που θα διαγωνίζονταν στον εθνικό τελικό. Τελικά εθνικός τελικός δεν πραγματοποιήθηκε κι η χώρα ταξίδεψε με απευθείας ανάθεση στην Λισαβόνα με την Γιάννα Τερζή.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιάννης και Τάκης Φίνας είναι δίδυμοι τενόροι.ΟΙ DUO FINA γεννήθηκαν στη Γερμανία και ολοκλήρωσαν σπουδές πιάνου και κλασικού τραγουδιού στα ωδεία Εθνικό Σύγχρονο και Νέα Τέχνη Αθηνών,αποφοιτώντας με πρώτα βραβεία και τιμητικές διακρίσεις για τις εξαιρετικές τους πιανιστικές και φωνητικές ικανότητες. 

Είναι διπλωματούχοι τραγουδιστές του Guildhall School of Music and Drama του Λονδίνου ενώ τον Απρίλιο του 2006, ύστερα από πρόσκληση του δημάρχου της Ρώμης – για πρώτη φορά σε έλληνες λυρικούς τραγουδιστές – πραγματοποίησαν κοντσέρτο στην ιστορική πλατεία Di Spagna, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά από την Ιταλική Κρατική Τηλεόραση κι απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές για την ερμηνεία τους . Κατόπιν τούτου, ο σύλλογος του ιστορικού κέντρου της Ρώμης τους ανακήρυξε επίτιμα μέλη του.

Τη σεζόν 2008-2009 ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου τους προσκάλεσε να συμμετάσχουν σε σειρά μουσικοθεατρικών παραστάσεων ,ενώ την ίδια περίοδο μετά από πρόσκληση του Εθνικού Θεάτρου, ανέλαβαν για τρία χρόνια τη θέση των καθηγητών τραγουδιού στη Δραματική Σχολή σε όλα τα έτη σπουδών. Ως μόνιμα μέλη των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ έχουν συμμετάσχει σε πλήθος εκδηλώσεων του καλλιτεχνικού τους προγραμματισμού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Σε αρκετές από αυτές εκπροσώπησαν τα Μουσικά Σύνολα ως σολίστ σε συναυλίες και κοντσέρτα, μετά από πρόταση των επιμέρους διευθυντών του τομέα τους, με εξαιρετικές κριτικές από τον τύπο (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ηρώδειο, ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις, ηχογραφήσεις και εκπομπές στο Ραδιόφωνο).

Την περσινή τηλεοπτική σεζόν σειρά εκπομπών τους που απευθύνονταν στη νέα γενιά που ασχολείται με την μουσική,φιλοξένησε η ΕΡΤ 2.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ