ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Σεμινάριο "Feldenkrais - Ελεύθερος αυχένας - Άνετοι ώμοι" στο ΣΩΜΑ Family Concept

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:51:00 π.μ. |
Σεμινάριο "Feldenkrais - Ελεύθερος αυχένας - Άνετοι ώμοι" στο ΣΩΜΑ Family Concept
Μετά την επιτυχία του 1ου Σεμιναρίου Feldenkreis, συνεχίζουμε με το δεύτερο σεμινάριο που εστιάζει στην περιοχή του αυχένα.

Στο σεμινάριο Feldenkrais, μέσω των ήπιων κινήσεων της Μεθόδου στα ομαδικά μαθήματα Awareness Through Movement ( Επίγνωση μέσω της κίνησης) θα οδηγηθούμε προς την επιθυμητή αίσθηση του ελεύθερου αυχένα, των ελαφρών ώμων και συνολικά τη στάση σώματος που μας προσφέρει στήριξη και εμπιστοσύνη.

Έχεις παρατηρήσει ποιες είναι οι μυικές συνήθειες του σώματός σου όταν αγχώνεσαι; Πώς επηρεάζεται η στάση σου, πώς περιορίζεται η κίνησή σου και κατ' επέκταση και η αναπνοή σου; Επηρεάζονται οι ώμοι και ο αυχένας από τα μάτια, τα σαγόνια ή τα πέλματα και τη λεκάνη σου;

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο Feldenkrais θα μελετήσουμε
πώς ο αυχένας και οι ώμοι σχετίζονται αλλά και στηρίζονται από σπονδυλική στήλη, λεκάνη και πέλματα.
Θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα μάτια και πώς η κίνηση των ματιών συνδέεται άμεσα με τη συνολική οργάνωση του σώματός μας και αλλά και με την αίσθηση του ελεύθερου αυχένα.

Τα ομαδικά μαθήματα awareness through movement προσεγγίζουν το σώμα με στόχο την απόλαυση της συνειδητής κίνησης και της συμμετοχής όλου του εαυτού σε ό,τι κάνουμε.
Μια προσωπική εξερεύνηση με ήπιο τρόπο και δημιουργική περιέργεια που κάνουν την κίνησή μας πιο άνετη, πιο εύκολη, χωρίς πόνο. Ανανεώνοντας λοιπόν τις επιλογές μας μέσα από 'μικρές' αλλά και εργονομικές ανακαλύψεις, βελτιώνουμε τις κινήσεις μας και κατ' επέκταση τις δυνατότητές μας.

Το σεμινάριο είναι χρήσιμο και πολύτιμο για όλους τους ενήλικες ακόμη κι αν δεν έχουν καμία προηγούμενη εμπειρία με τη μέθοδο Feldenkrais. Ανοιχτό σε όλους
αλλά και σε ανθρώπους με χρόνιο πόνο, τραυματισμούς κ.ά.


Το Σεμινάριο θα διδάξει η Μαριέλλα Νέστορα, Certified Feldenkrais practitioner, ιδρυτικό μέλος του Feldenkrais Center και χορογράφος.

Μαριέλλα Νέστορα
Ολοκλήρωσα την πρώτη εκπαίδευση Feldenkrais στην Ελλάδα υπό τη Διεύθυνση της Ruty Bar και είμαι δασκάλα της Μεθόδου Feldenkrais (Certified Feldenkrais Practitioner) και ιδρυτικό μέλος του Feldenkrais Center.
Η Μέθοδος Feldenkrais αποκαλύφθηκε σε εμένα σαν συνδετικός κρίκος- μια νέα σύνθεση των γνώσεων και της μέχρι τότε εμπειρίας μου με τη Βιολογία και τον Χορό. Μέσα από τις σπουδές, τη διδασκαλία και την πρακτική της μεθόδου Feldenkrais διευρύνονται διαρκώς οι γνώσεις μου και συνεχίζω την έρευνα του σώματος και της κίνησης ως προς την ίαση, την επίγνωση, την ανάπτυξη και τη δημιουργία.

Από παιδί το ενδιαφέρον μου ήταν μοιρασμένο ανάμεσα στην τέχνη (σύγχρονο χορό και χορογραφία) και την επιστήμη (γνώσεις για το ανθρώπινο σώμα). Ακολούθησαν σπουδές στο Λονδίνο- Βιολογία B.Sc.Biology- Queen Mary and Westfield, M.Sc. Human Molecular Genetics – St.Mary’s Medical School, Imperial College και σύγχρονος χορός και χορογραφία στο London Contemporary Dance School. Ως χορογράφος δημιουργώ έργα με την ομάδα σύγχρονου χορού YELP danceco. και επίσης εργάζομαι ως δασκάλα χορού, χορεύτρια και κινησιολόγος σε παραστάσεις θεάτρου.

Περιορισμένες Θέσεις: 20 συμμετοχές.

➡️Συμμετοχή μόνο με κρατήσεις θέσεων μέχρι και 15/03/2019.

6941648181 / 2751306740 τηλέφωνο γραμματείας γυμναστηρίου.

στο FB inbox Feldenkrais center , info@feldenkraiscenter.org ,
τηλ. 6944182731.

Στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινήσεις


Με εκτίμηση
ΣΩΜΑ Family Concept
τηλέφωνα επικοινωνίας : 2751306740 / 6941648181
Facebook Page :ΣΩΜΑ Family Concept
Instagram: swma_familyconcept





Περιοχή συνημμένων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ