ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Το Αναπλιώτικο Ούζο Καρώνη στην FOODEXPO-OENOTELIA 2019

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:11:00 π.μ. |
Το Αναπλιώτικο Ούζο Καρώνη στην FOODEXPO-OENOTELIA 2019
 Θα χαρούμενα σας δούμε στο περίπτερο μας (Ηall 1 , Stand A11) στην έκθεση FOODFXPO-OENOTELIA 2019 στο Μetropolitan Expo.

Να μας γνωρίστε από κοντά και να μάθετε για την ιστορία της ποτοποιίας ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΩΝΗ και την τέχνη της απόσταξης του αναπλιώτικου ούζου . 
Να γευθείτε τα δύο premium ούζα που παράγουμε στο αποστακτήριο μας , το κλασικό και το σπέσιαλ . 

Το ούζο Ναυπλίου Κορώνη 100% εξ αποστάξεως , έχει βραβευθεί από το 1889 και διαθέτει κατοχυρωμένη προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη (Π.Γ.Ε.), Ναύπλιο.


Η ποτοποιία Καρώνη στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής Ναυπλίου (στο δρόμο προς το κάστρο του Παλαμηδιού), 2 λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, μια ποτοποιία 145 ετών συνεχούς λειτουργίας με διευθύνοντες τους Φώτη και Γιάννη Καρώνη (4η και 5η γενεά).

Τα παραγόμενα προϊόντα είναι το ούζο, το τσίπουρο,κι η μαστίχα όλα εξ αποστάξεως σε σύγχρονους χάλκινους αποστακτήρες. Επίσης η ποτοποιία παράγει εκλεκτό εκχύλισμα βύσσινου (λικέρ βύσσινο) με βύσσινα από την περιοχή της Αρκαδίας.

Τα προϊόντα διατίθενται στην Πελοπόννησο και στην Αττική.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις, να δοκιμάσετε τα προϊόντα και να σας ξεναγήσουμε στο μουσείο της ποτοποιίας όπου εκτίθενται έγγραφα, βιβλία, αντικείμενα της επιχείρησης από το 1870 και μετά. Ακόμα να σας ξεναγήσουμε στους χώρους των αποστακτήρων του ούζου και του τσίπουρου και να σας εξηγήσουμε τον τρόπο απόσταξης των προϊόντων μας.



Στόχος της ποτοποιίας είναι η διεύρυνση του δικτύου των πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ