Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου θα συμμετέχει για πρώτη φορά στο τουρνουά Habawaba Greece 2019

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:47:00 μ.μ. | |
Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου θα συμμετέχει για πρώτη φορά στο τουρνουά Habawaba Greece 2019
Στο μεγάλο τουρνουά Habawaba Greece 2019 που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του ΑΝΟ Γλυφάδας από 4-7 Ιουλίου θα λάβει μέρος για πρώτη φορά ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου!

Η ομάδα από την Πελοπόννησο θα συμμετάσχει με μια ομάδα Κ11 στη γιορτή του αθλήματος που κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερο.

HaBaWaba Greece 2019 (4-7 Ιουλίου) Γλυφάδα

Από 4 έως και 7 Ιουλίου 2019, στο κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (Α.Ν.Ο.Γ.) θα διεξαχθεί το 4ο Festival υδατοσφαίρισης HaBaWaBa Greece.

Μετά την επιτυχία της διοργάνωσης του HaBaWaBa Greece το 2016, 2017 και 2018, η Delta I.S.O. σε συνεργασία με τη Water Polo Development ΄μεγαλώνει το εύρος των συμμετοχών καθώς και τα εργαστήρια δημιουργικότητας.

Το HaBaWaBa Greece περιέχει δύο ηλικιακές κατηγορίες αθλητών (κάτω των 9 και κάτω των 11 ετών). Αυτό σημαίνει ότι αθλητές και αθλήτριες έως 9 και ως 11 ετών θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης.

Για πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες και τους κανονισμούς, περιορισμούς ηλικίας και οδηγίες εγγραφής μπορείτε να επισκεφτείτε την ενότητα "Κανόνες και Κανονισμοί» της ιστοσελίδας.

Το HaBaWaBa προέρχεται από γειτονική μας χώρα, την Ιταλία. Το Διεθνές Φεστιβάλ HaBaWaBa διεξάγεται χώρα κάθε χρόνο στο Lignano Sabbiadoro (UD) . Φέτος το HaBaWaBa International Festival γιορτάζει την 12η συνεχή διοργάνωση και θα διεξαχθεί από 16 έως 22 Ιουνίου στην ίδια τοποθεσία.

Την ευθύνη της διοργάνωσης για το HaBaWaBa Greece έχει η Delta I.S.O. Αθλητική Οργανωτική, μια εταιρεία με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε αθλητικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας πολλές διοργανώσεις της FINA και της LEN στο Palmares της.

Το Format HaBaWaBa Greece υποστηρίζουν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.), η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α), η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.), ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.) και ο Δήμος Γλυφάδας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για τη συμμετοχή στο Habawaba Greece 2019 ΕΔΩ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ