ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Kung Fu Summer Camp 1-7 Ιουλίου 2019

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:40:00 π.μ. | | |
Kung Fu Summer Camp 1-7 Ιουλίου 2019
 Για 12η συνεχόμενη χρονιά οι σχολές Choy Lee Fut (Ναύπλιο, Άργος, Αθήνα) σε συνεργασία με της σχολές Tao Club (Χαλάνδρι, Νίκαια) διοργανώνουν το προπονητικό τους camp, που θα πραγματοποιηθεί, από 1 ως 7 Ιουλίου (Δευτέρα- Κυριακή) στο ξενοδοχείο Ionian beach, στην Λακόπετρα Αχαΐας.

Το Summer Camp αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για τους μαθητές των σχολών να προπονηθούν όλοι μαζί, να εμβαθύνουν στις τεχνικές και στην ύλη τους και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους, απερίσπαστοι από τις υποχρεώσεις του χειμώνα. 

Η επαφή και η προπόνηση με μαθητές άλλων σχολών, αυξάνει την ποικιλία των παραστάσεων και των εμπειριών, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει και την αίσθηση της συμμετοχής στη μεγάλη κοινότητα του Kung Fu.

Στο Summer Camp μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές κάθε επιπέδου, αλλά και φίλοι τους.
Το Ionian Beach Hotel είναι ένα όμορφο ξενοδοχείο 82 bungalows που απλώνεται σε μια έκταση 40 στρεμμάτων που τελειώνει σε μια μεγάλη αμμώδη παραλία στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο. Τα δωμάτια, διαθέτουν μπάνιο, air-condition, τηλεόραση, ψυγείο και μια ευρύχωρη βεράντα με θέα τη θάλασσα ή τους κήπους. 

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα γήπεδο τένις, ένα γήπεδο μπάσκετ, μίνι γκολφ, θεατράκι, εστιατόριο, ταβέρνα, ασύρματο internet στην υποδοχή, πινγκ-πονγκ, παιδική χαρά και πισίνα με γλυκό νερό.Βρίσκεται 220 χιλιόμετρα μακριά από τo Ναύπλιο, και 246 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Κοντά στο Ionian Beach είναι η κωμόπολη της Κάτω Αχαΐας (10 λεπτά) αλλά και η πόλη της Πάτρας 30 λεπτά περίπου.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 10 Μαίου
Δηλώστε συμμετοχή επικοινωνώντας με τους Δασκάλους των σχολών
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ