ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Φοβερό γκρουπ: Οι "MG Shuffle Band" Live στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:31:00 μ.μ. |
Φοβερό γκρουπ: Οι "MG Shuffle Band" Live στο  Ναύπλιο (βίντεο)
Οι MG Shuffle είναι μία ροκ μπάντα από την Θεσσαλονίκη που κινείται σε δύο βασικούς άξονες. Ο πρώτος είναι η πίστη στον όρο "μπάντα" (την οποία θεωρούν οικογένεια) και ο δεύτερος το παλιό καλό κλασικό ροκ.


Μετά από πολυετή ενασχόληση με την μουσική, ηχογράφησαν, full band, τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "Straight Ahead", τον οποίο προς το παρόν μπορεί να τον βρει κανείς, μόνο στις εμφανίσεις τους. Στη συνέχεια βγήκαν on the road και παίζουν ανά την Ελλάδα την μουσική τους.
Πιστεύοντας πολύ, πως με σωστές επιλογές ένα ακουστικό live μπορεί να είναι δυνατό και up-tempo, ο Γιώργος Κερατσόπουλος και η Μαρία Μαριάδου (aka MG Shuffle) έχουν εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές σε όλη τη χώρα, από το βορρά ως το νότο, μένοντας περισσότερες μέρες τον χρόνο on the road παρά στην πόλη τους.

Στα live τους παρουσιάζεται ένα πρόγραμμα με δικά τους κομμάτια και διασκευές rock, blues rock και rock n roll, που αποδίδονται με ακουστική κιθάρα, κρουστά, πνευστά και φωνητικά.

Παράλληλα με τις εμφανίσεις τους, βρίσκονται σε αναζήτηση δισκογραφικής, με τα μάτια τους να είναι στραμμένα, κυρίως, στο εξωτερικό, ενώ η προσωπική δουλειά, που βάζουν σε αυτό που αγαπάνε δεν σταματάει εκεί. Στο μικρό χρονικό διάστημα που δεν περιοδεύουν, προβάρουν νέο υλικό και ετοιμάζουν καινούρια βίντεο και τραγούδια.

Σάββατο στις 10 μ.μ. – 1 π.μ.
Μέντα
25ης Μαρτίου 9, Ναύπλιο

Η σελίδα τους στο facebook https://www.facebook.com/mgshuffleband/


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ