ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

O Α.Τσιλογιάννης επιδιώκει την χρηματοδότηση δημόσιων και ιδιωτικών έργων στην Επίδαυρο

O Α.Τσιλογιάννης επιδιώκει την χρηματοδότηση δημόσιων και ιδιωτικών έργων στην Επίδαυρο
Η αξιοποίηση των κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η αξιοποίηση κάθε προγράμματος προκειμένου να χρηματοδοτηθούν δημόσια έργα, επαγγελματικές τάξεις του πρωτογενούς τομέα (όπως αλιείς, αγρότες, μεταποιητικές μονάδες κ.α) αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα για την δημοτική παράταξη ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αλέκος Τσιλογιάννης, επιδιώκοντας την απορρόφηση σημαντικών ποσών που θα αποδοθούν στην περιοχή, συμμετείχε σε εκδήλωση και συνομίλησε με το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύεων ΕΣΠΑ κο Παναγιώτη Κορκολή, με τον Σύμβουλο του Υπουργου Εσωτερικών για το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ κο Μαρίνο Ρουσιά και τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Πάρνωνα κο Χαράλαμπο Λυσίκατο Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας.
Εξέθεσε τα επιχειρήματα για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής Επιδαύρου η οποία λόγω την αρχαιολογικής, πολιτιστικής, και θρησκευτικής της λόγω μοναστηριών πλούσιας κληρονομιάς με την υποβοήθησή της σε επίπεδο χρηματοδότησης θα μπορέσει να αναπτυχθεί ραγδαία οικονομικά. Το αποτύπωμα θα είναι άμεσο και σε επίπεδο θέσεων εργασίας, και σε εκκίνηση νέων δραστηριοτήτων και σε δημιουργία επιχειρηματικής δυναμικής μικρομεσαίου επιπέδου , δηλαδή της επιχειρηματικότητας που σε όλη της ευρωπαϊκή ένωση χαρακτηρίζεται ως ραχοκοκαλιά της οικονομίας. 

Στο πλαίσιο των συζητήσεων έγινε εκτενής αναφορά στο ώριμο πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ" το οποίος βρίσκεται σε φάση εκκίνησης. Οι εκπρόσωποι των προγραμμάτων κατέγραψαν τα επιχειρήματα που εξέθεσε ο κ. Τσιλογιάννης ο οποίος επιδιώκει την άμεση εκκίνηση έργων υποδομών για όλους τους πολίτες ενώ δηλώνει αρωγός σε επαγγελματικές τάξεις που μέσω την χρηματοδότησή τους θα μπορέσουν να ανακάμψουν, να εκσυγχρονιστούν και να συνεισφέρουν στις τοπικές οικονομίες και κοινωνίες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ