ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Ναύπλιο: Ο Steve Romanos LIVE στο ΦΟΥΓΑΡΟ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:22:00 μ.μ. | |
Ναύπλιο: Ο Steve Romanos LIVE στο ΦΟΥΓΑΡΟ
Ο Steve Romanos είναι ιδρυτής της Love Affair Big Band και των Swingers Combo Band. Έχει ερμηνεύσει πάνω από 90 επιτυχίες του Σινάτρα σε Ιταλία, Αμερική και Ελλάδα και έχει πραγματοποιήσει δύο μεγάλες συναυλίες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών και την Πλατεία Κοτζιά.

Το μουσικό έργο που παρουσιάζει προέρχεται από τη τεράστια κληρονομιά τoυ Frank Sinatra και όχι μόνο. Mια μουσική αναδρομή όπου το παρελθόν συνδέεται με το παρόν με το μοναδικό crooning way που μόνο τα τραγούδια του Σινάτρα μπορούν να προσφέρουν στο κοινό. Το αποτέλεσμα είναι μια υψηλή στυλιστική αίσθηση και άποψη για τη μουσική και το ύφος μιας εποχής που έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στις καρδιές των ανθρώπων.

We are not just singing folks... We are music story tellers! και η ιστορία της μουσικής περνάει μέσα από τις μνήμες των ανθρώπων.

Η μουσική του Σινάτρα έχει 100 χρόνια ιστορία που τη καθιστά κάτι παραπάνω από παράδοση. Μια διαρκής μουσική κληρονομιά και ο Σταύρος Ρωμανός και οι ορχήστρες του, είναι εδώ και 13 χρόνια οι πιο ηχηροί εκπρόσωποί της στην Ελλάδα.

Στο πιάνο ο Γιάννης Παπαδόπουλος και στο κόντρα μπάσο ο Περικλής Τριβόλης.

Σάββατο 16 Μαρτίου 10μ.μ.
Κρατήσεις
2752047347
info@fougaro-cafe.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ