ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Ισοπαλία (νίκη) 1-1 για το Ναύπλιο 2017 απέναντι στον Ερμή Κιβερίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 μ.μ. | | | |
Ισοπαλία (νίκης) 1-1 για το Ναύπλιο 2017 απέναντι στον Ερμή Κιβερίου
 Ήταν ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης στο κατάμεστο γήπεδο του Κιβερίου (υποδειγματική η συμπεριφορά των φιλάθλων και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση του Ερμή). Τα είχε όλα: δύναμη, πάθος, φάσεις, γκολ, ένταση…

Δεν είχε νικητή αλλά το τελικό 1-1 είναι σαν νίκη για το φιλοξενούμενο Ναύπλιο 2017 που διατήρησε τη διαφορά των δυο βαθμών από τον Ερμή Κιβερίου τέσσερις πλέον αγωνιστικές πριν το τέλος του συνασπαστικού πρωταθλήματος της Α1.

Ο Ερμής ήταν καλύτερος. Προηγήθηκε νωρίς, στο 18′ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα Μουζακιώτη. ‘Εχασε ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα του και να πάρει διαφορά ασφαλείας. Δεν τα κατάφερε, είτε λόγω αστοχίας των παικτών του είτε λόγω του Κοζιώτη. Και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, το Ναύπλιο 2017 ισοφάρισε στο 63’ με αυτογκόλ του Μίλη μετά από σύγχιση στη περιοχή των γηπεδούχων.
Μόλις στο 5′ τραυματίσθηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει ο Καλογέρης και άλλαξαν τα πλάνα των φιλοξενούμενων τη ώρα που οι γηπεδούχοι μέχρι το 10′ είχαν εκτελέσει τέσσερα κόρνερ. Στο 50′ κεφαλιά του Κουτσοδήμου πέρασε άουτ, στο 57′ από πλεονεκτική θέση ο Αγγελόπουλος αστόχησε. 

Ο τελευταίος νικήθηκε από τον Καλαλά στο 80′ και δυο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κοζιώτη να νικήσει τον Μουζακιώτη και ουσιαστικά να κρατήσει στην κορυφή την ομάδα του. Στις καθυστερήσεις ο Ερμής ζήτησε πέναλτι, ο διαιτητής Καπετάνιος υπέδειξε παράβαση αλλά επιθετικό φάουλ.
ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Καλαλάς, Διαμαντής (87′ Φλεβάρης), Μίλης, Αντωνιάδης, Ταμπούρης (83′ Τσιώρος), Ισούφι, Μουζακιώτης, Ζίου, Βαρβουλέτος, Γιάννου (76′ Μπλάτσος), Κουτσοδήμος.

ΝΑΥΠΛΙΟ 2017: Κοζιώτης, Διαμαντής I, Σάκουλης, Μπούκουρης, Φίλης (87′ Κωνσταντίνου), Διαμαντής II, Αγγελόπουλος (+90′ Μακαρατζής), Μίχος, Παπασαράντος (60’Καλύβας), Καλογέρης (5′ λ.τ. Δριμούρας), Όντγουογκ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ