Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

Το 1ο ΕΠΑΛ και το 1ο ΕΚ Άργους τίμησαν τη Ρίτα Αντωνοπούλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:00:00 μ.μ. | |
Το 1ο ΕΠΑΛ και το 1ο ΕΚ Άργους τίμησαν τη Ρίτα Αντωνοπούλου
Ένα αφιέρωμα στην εξαιρετική ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου παρουσίασαν σήμερα οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ και του 1ου ΕΚ Άργους.


Στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος που υλοποιεί το σχολείο κάθε χρόνο ομάδα μαθητών επέλεξε φέτος να τιμήσει την Ρίτα Αντωνοπούλου , παρουσιάζοντας ένα βίντεο για την σημαντική αυτή καλλιτέχνιδα ενώ της απονεμήθηκε και τιμητική πλακέτα .

Νωρίτερα προβλήθηκε ένα σύντομο βίντεο με τις δράσεις του 1ου ΕΠΑΛ Άργους που τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει εξαιρετικές δράσεις, παραγωγές ταινιών κλπ που έχουν διακριθεί πανελλαδικά αλλά και διεθνώς.

Μεταξύ άλλων έχουν τιμηθεί από το σχολείο οι Γιάννης Σπανός, Ευανθία Ρεμπούτσικα ( πέρυσι) «Υπόγεια Ρεύματα» και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.
Οι ξεχωριστές αυτές εκδηλώσεις γίνονται με τη συνεργασία του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Άργους , όπου διευθυντής είναι ο καθηγητής κ. Νίκος Πιστεύος που είναι και η ΄΄ψυχή ΄΄ των περισσότερων εκδηλώσεων.

Μιλώντας την ΕΡΤ Τρίπολης η Ρίτα Αντωνοπούλου δήλωσε «έκπληκτη όσο και συγκινημένη από την πρωτοβουλία των μαθητών για να προσθέσει ότι « τόσο τα παιδιά όσο και γενικότερα το κοινό επιλέγει και επιβραβεύει ,εν τέλει ,τις καλές δουλειές ερμηνευτών, συνθετών κλπ…».
Η εκδήλωση στο 1ο ΕΠΑΛ Άργους έκλεισε με την Ρίτα Αντωνοπούλου να χαρίζει κάποια από τα τραγούδια της στο νεανικό ακροατήριό της ( μαζί και καθηγητές βέβαια) με τη συνοδεία του μουσικού – και συνεργάτη της- Μανώλη Ανδρουλιδάκη.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Γαλανόπουλος
Πηγη:ert.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ