ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Συνεχίζονται οι βροχές και οι χαλαζοπτώσεις - 11.000 κεραυνοί έπεσαν χθες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:48:00 μ.μ. |
Συνεχίζονται οι βροχές και οι χαλαζοπτώσεις
 Ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις επληξαν χθες πολλές περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με το Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία οι βροχές και καταιγίδες που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της Δευτέρας στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας μας συνοδεύτηκαν από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα.

Το δίκτυο ανίχνευσης κεραυνών ΖΕΥΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, να καταγράφει από την αρχή της ημέρας έως τις 19:00, περίπου 11.000 κεραυνούς.

Έντονες καταιγίδες σημειώθηκαν και στην περιοχή της Αττικής, με τα ύψη βροχής να φτάνουν τα 30 mm, ενώ καταγράφτηκε και έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα με περίπου 700 κεραυνούς, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Την Τρίτη 16 Απριλίου τα φαινόμενα αρχικά θα εντοπίζονται στην ανατολική και νότια χώρα αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας θα περιοριστούν στα ηπειρωτικά, ενώ την Τετάρτη 17 Απριλίου βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα κεντρικά και νοτιανατολικά διαμερίσματα της χώρας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ