ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Έτσι έγινε το μοιραίο τροχαίο στο Ναύπλιο που στοίχισε τη ζωή της 20χρονης Νεκταρίας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:39:00 π.μ. | |
Έτσι έγινε το μοιραίο τροχαίο στο Ναύπλιο που έχασε τη ζωή της η 20χρονη Νεκταρία (βίντεο)
Φρικτό θάνατο βρήκε ένα κορίτσι μόλις 20 ετών στο Ναύπλιο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κάγκελα και κολώνες και ανετράπη.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων σε ρεπορτάζ από τον τόπο του δυστυχήματος, η Νεκταρία λάτρευε τα αυτοκίνητα. Ένιωθε ελεύθερη όταν πατούσε το γκάζι. Το πρόσωπο της έλαμπε από ευτυχία όταν έμπαινε σε αγωνιστικά αυτοκίνητα. Όμως οι μεγάλες της αγάπες, της έκοψαν το νήμα της ζωής.

Το γλυκό χαμόγελό της, έσβησε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν αποφάσισε να πάρει το αυτοκίνητό της και από το Ναύπλιο όπου έμενε να κατευθυνθεί προς το Τολό.

Εκείνη την ώρα στην περιοχή έβρεχε καταρρακτωδώς. H Νεκταρία ήθελε να φτάσει γρήγορα στον προορισμό της. Σύμφωνα με πληροφορίες προσπέρασε ένα όχημα και ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Η εικόνα από το σημείο του δυστυχήματος σοκάρει. Όπως θα δείτε και στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στην άσφαλτο βρέθηκαν λίγα προσωπικά της αντικείμενα, ένας σταυρός και ένα βομβαρδισμένο τοπίο.

Το κορίτσι με τα εκφραστικά ματιά μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Άργους και περίπου δύο ώρες μετά την τραγωδία εξέπνευσε.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ το πρωί της Τετάρτης θα παραδοθεί στους γονείς της.

Η οικογένεια και οι φίλοι της σοκαρισμένοι. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχασαν τη «χαρά της ζωής τους» όπως την αποκαλούσαν

Πηγή:star.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ