ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Η "Τελέσιλλα" στο 31ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Μεγαρέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:59:00 π.μ. |
Η "Τελέσιλλα" στο 31ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Μεγαρέων
«Οι ελεύθεροι κι ωραίοι σ’ αυτή τη γειτονιά, αφήνουν τα παραπονεμένα λόγια και παίρνουν το τρένο των οκτώ για να ξαναβρούν στους μπαξέδες όνειρα ζωής. Γιατί ένα όνειρο είναι η ζωή. Ταξιδεύουμε με τραγούδια γεμάτα όνειρα, γεμάτα ζωή».


Κι εμείς οι χορωδοί του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους Τελέσιλλα ταξιδέψαμε ως τα Μέγαρα για να γίνουμε συνοδοιπόροι με το τραγούδι μας στο 31ο Χορωδιακό Φεστιβάλ που οργάνωσε ο Δήμος Μεγαρέων, το Σάββατο 13 Απριλίου 2019.

Μαζί με την Παιδική Χορωδία του Δήμου Μεγαρέων, τη Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου και τη Μεικτή Χορωδία Μεγάρων, χαρίσαμε ένα όμορφο σαββατόβραδο στο κατάμεστο Κέντρο Πολιτισμού της πόλης.

Η χορωδία μας με μαέστρο τον κ. Ιωάννη Κόντη, στο πιάνο τον κ. Νίκο Καπετάνιο και στο τουμπελέκι τον κ. Τάκη Ρέντα, ξεσήκωσε το κοινό.

Ακολούθησε δείπνος και όλοι γίναμε μια μεγάλη οικογένεια με σημείο αναφοράς το μεράκι, την αγάπη και την αφοσίωση στο χορωδιακό τραγούδι.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Τελέσιλλα ευχόμαστε σε όλους τους χορωδούς, μικρούς και μεγάλους, στους φίλους και συμπαραστάτες στο έργο μας:

Καλό Πάσχα! Ανάσταση στην ψυχή μας και στο πνεύμα μας!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ