ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Ευχαριστίες του 3ου ΓΕΛ Κατερίνης προς το Νοσοκομείο Ναυπλίου για τα περιστατικά γαστρεντερίτιδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:54:00 π.μ. | |
Ευχαριστίες του 3ου ΓΕΛ Κατερίνης προς το Νοσοκομείο Ναυπλίου για τα περιστατικά γαστρεντερίτιδας
Αξιότιμε κ. Διοικητά,

 Εκπροσωπώντας το 3ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης, τόσο τον Σύλλογο των Καθηγητών όσο και τους μαθητές, αλλά μεταφέροντας και τα αισθήματα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, εκπροσωπούμενου από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτριο Σκαμπαρδώνη, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για την περίθαλψη δεκαέξι μαθητών και ενός καθηγητή του Λυκείου μας που νόσησαν από γαστρεντερίτιδα κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής επίσκεψης τους στο Ναύπλιο και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου στις 14 του τρέχοντος μηνός.


 Σύσσωμο το προσωπικό του νοσοκομείου σας, μηδεμιάς ειδικότητας εξαιρουμένης, γιατροί, νοσηλευτές, καθαρίστριες, διοικητικοί υπάλληλοι κ.ά., επέδειξαν ξεχωριστό ενδιαφέρον, ταχύτητα και ευελιξία αλλά και ευγένεια και λεπτότητα συμπεριφοράς κατά την φροντίδα των μαθητών του σχολείου μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να εκφράσουμε στη Διευθύντρια του Παιδιατρικού Τμήματος κ. Γεωργία Παναγοπούλου, καθώς και στον Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής κ. Ανδρέα Πρωτόπαπα, οι οποίοι χειρίστηκαν με ιδιαίτερη ικανότητα, ψυχραιμία και ανθρωπιά το περιστατικό μας.

 Μέσα στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίσαμε ως σχολείο, με έναν στους πέντε εκδρομείς μαθητές μας ασθενείς, τους μισούς συνοδούς καθηγητές να έχουν και εκείνοι προσβληθεί, με τους γονείς των μαθητών ανάστατους, το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου μας προσέφερε ξεχωριστή ανακούφιση και φροντίδα, που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε.

Σας συγχαίρουμε για το έργο που επιτελείτε και σας εκφράζουμε και πάλι τις θερμές μας ευχαριστίες. Σας παρακαλούμε να κοινοποιήσετε την ευγνωμοσύνη μας σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα!

Με εκτίμηση,

                Ο Αρχηγός της εκδρομής                        Ο Διευθυντής
                   Πάρις Παπαγεωργίου                      Γεώργιος Περδίκης

 Οι συνοδοί εκπαιδευτικοί

Δούκας Βερβερίδης
Πανωραία Αντώνογλου
Παρασκευή Μαρινοπούλου
Δημήτριος Δημόπουλος

Από το 3ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ