ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Με Αραχωβίτη και Θεοδωράκη η έναρξη του 5ου Φεστιβάλ Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 π.μ. |
Με Αραχωβίτη και Θεοδωράκη η έναρξη του 5ου Φεστιβάλ Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, αναμένεται να παραβρεθούν την Παρασκευή το απόγευμα, 5 Απρίλη, στην έναρξη του 5ου Φεστιβάλ Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας, το οποίο διοργανώνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμών Καλαμάτας και θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο Elite City Resort.


Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού, Μιχάλης Αντωνόπουλος, ο υπουργός Σταύρος Αραχωβίτης και ο πρόεδρος του Ποταμιού έχουν προγραμματίσει να παραβρεθούν στην έναρξη της διοργάνωσης, η οποία υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και τους Δήμους του Νομού.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 7 Απρίλη και στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται συνεδριακές εισηγήσεις, σεμινάρια, έκθεση εταιριών και φορέων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ελαιοκομίας.

Την άλλη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί και ο διαγωνισμός ποιότητας εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου “Kalamata Olive Oil Awards”, με επικεφαλής του πάνελ γευσιγνωσίας την καταξιωμένη Έφη Χριστοπούλου.

Πηγή: kalamatajournal.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ