Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019

Τ. Τόκας: Προκλητική δέσμευση 6.790.000,00€ για τα επόμενα 10 χρόνια στη ΔΕΑΥΑΕΡ για την αφαλάτωση από γεωτρήσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:38:00 μ.μ. | | |
Τ. Τόκας: Προκλητική δέσμευση 6.790.000,00€  για τα επόμενα 10 χρόνια στη ΔΕΑΥΑΕΡ για την αφαλάτωση από γεωτρήσεις
 Εν μέσω πανικού από την επερχόμενη ήττα συνεχίζονται τα πυροτεχνήματα του Προέδρου της ΔΕΥΑΕΡ και του απερχόμενου Δημάρχου 1 μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές.

Σήμερα ο κ. Πάλλης επαίρεται για το κατόρθωμα του να προχωρήσει σε αφαλάτωση από νερό γεωτρήσεων γνωρίζοντας ότι πρόκειται για «έγκλημα» κατά των επόμενων γενιών στο Δήμο Ερμιονίδας.

Μάλιστα αφού δεν έκαναν τίποτα για 5 ολόκληρα χρόνια και αντί να αφήσουν τους δημότες να τους κρίνουν δεσμεύουν τις επόμενες δημοτικές αρχές για 10 χρόνια με το ποσό των 6.790.000,00€:
Την απόφαση υπογράφουν 4 μόνο μέλη της διοίκησης της ΔΕΥΑΕΡ:
Το ΔΣ του Δήμου Ερμιονίδας δεν ενημερώθηκε ποτέ για το πολύ σοβαρό θέμα και ούτε ήρθε προς συζήτηση ποτέ η μελέτη του έργου.

Η παράταξή μας έχει στείλει πολλές επιστολές για το ζήτημα και ποτέ δεν μας απάντησε κανείς. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν επαφές με τους επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης για τις ενέργειες που θα προγραμματισθούν, ώστε το θέμα να συζητηθεί εκτάκτως στο ΔΣ του Δήμου Ερμιονίδας και εν συνεχεία να ενημερωθεί ο εισαγγελέας Πρωτοδικών , το αρμόδιο Υπουργείο, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου και οι καθ΄ύλην αρμόδιοι φορείς.

Τόκας Αναστάσιος
Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ