ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Λαμπάδες από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πυργέλας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:42:00 π.μ. | |
Λαμπάδες από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πυργέλας
 Οι μαθητές/τριες της Δ΄1 τάξης έφτιαξαν πασχαλινές λαμπάδες στην τάξη τους. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πυργέλας, ξεναγήθηκαν στους χώρους, τραγούδησαν με τους μαθητές/τριες του εργαστηρίου και τους πρόσφεραν τις λαμπάδες. 

Οι μαθητές/τριες του εργαστηρίου πρόσφεραν με τη σειρά τους μια ζωγραφιά για την αλληλεγγύη και από ένα γλαστράκι με αλόη από το φυτώριο τους σε κάθε μαθητή/τρια της τάξης μας. 
Από ανάρτηση της εκπαιδευτικού /Διευθύντριας του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, Βασιλικής Τσαγκαρέλη στο χρονολόγιο του Νοιάζομαι και Δρω.

Διαδικτυακός τόπος www.noiazomaikaidrw.gr

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, της Δημοκρατίας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της Κοινωνίας των Πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, της Δημοκρατίας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ