ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου έγιναν πρεσβευτές του τόπου μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:46:00 π.μ. |
Μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου έγιναν πρεσβευτές του τόπου μας
 Με μεγάλη χαρά οι μαθητές/τριες της ΣΤ' τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου υποδέχτηκαν, την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019, στο σχολείο τους/τις μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης του 13ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας. 

 Η εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ" με συνοδούς το Δ/ντή του σχολείου Τάσο Ζόμπολα και τις εκπαιδευτικούς Ελένη Βασιλοπούλου και Μαρία Μπέλλιου . 
Τους καλωσόρισαν η Δ/ντρια Βασιλική Τσαγκαρέλη, η υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Ελένη Μάρα, η εκπαιδευτικός της ΣΤ΄ τάξης Δήμητρα Τόσκα και ο μουσικός Κωνσταντίνος Αγκιναροσταχάκης με παραδοσιακά ελληνικά και αφρικανικά τραγούδια. 

Ακολούθησε παρουσίαση της ιστορίας της πόλης του Ναυπλίου από τη Δ/ντρια. Στη συνέχεια οι μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης τους/τις υποδέχτηκαν στην αίθουσά τους μαζί με την εκπαιδευτικό Άννα Μάλλιου και τους/τις χάρισαν μία αναμνηστική ζωγραφιά και αντάλλαξαν δώρα. Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν σε ιστορικά σημεία της πόλης από τους/τις μαθητές/τριες της ΣΤ’ τάξης μας. 
Με αυτή τη δράση πραγματοποιήθηκε αλληλογνωριμία ανάμεσα στα δύο σχολεία και οι μαθητές/τριες έγιναν πρεσβευτές του τόπου τους. Στο τέλος δόθηκε η υπόσχεση, ότι θα υπάρξει συνέχεια της επικοινωνίας μεταξύ των δύο σχολείων και οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου θα βρεθούν σε αντίστοιχη συνάντηση στην Καλαμάτα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ