ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Προγραμματίζεται μεγάλη διαμαρτυρία για το Νοσοκομείο Ναυπλίου - Σκοπός να "νεκρώσουν" τα πάντα στην πόλη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:30:00 π.μ. | |
Προγραμματίζεται μεγάλη διαμαρτυρία για το Νοσοκομείο Ναυπλίου - Σκοπός να "νεκρώσουν" τα πάντα στην πόληζεται μεγάλη συγκέντρωση και διαμαρτυρία για το Νοσοκομείο Ναυπλίου
 Σε καθολική συμμετοχή σε διαμαρτυρία στρέφονται σύμφωνα με πληροφορίες, η Δημοτική αρχή και φορείς στο Ναύπλιο για την κατάσταση που έχει περιέλθει το Νοσοκομείο Ναυπλίου.



Σήμερα στις 13:00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση στην αίθουσα του βουλευτικού στο Ναύπλιο για τον συντονισμό της μεγάλης κινητοποίησης που σκοπό έχει την καθολική συμμετοχή όλων των φορέων όλων των κλάδων, καταστημάτων, υπηρεσιών, δομών, σωματείων, πολιτικών φορέων και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Ναυπλίου.

Στην σύσκεψη θα ορισθεί η ημέρα και ο τρόπος διαμαρτυρίας, με κύριο αίτημα την αποσύνδεση των δυο νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου και η απρόσκοπτη λειτουργία του με ενδυνάμωση προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα γίνει έκκληση για να "νεκρώσουν" τα πάντα την ημέρα της διαμαρτυρίας στην πόλη του Ναυπλίου, ενώ θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο συμμετοχής ακόμη και των σχολείων, ώστε το μήνυμα να φτάσει στην κυβερνηση με τον ποιο ηχηρό τρόπο.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ