ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Τετ α τετ Σαμαρά - Νίκα στην Καλαμάτα - Τι ειπώθηκε στη συνάντηση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:04:00 μ.μ. | | | |
Τετ α τετ Σαμαρά - Νίκα στην Καλαμάτα - Τι δήλωσε ο πρώην Πρωθυπουργός
 Συναντήθηκαν το απόγευμα της Μ. Πέμπτης στην Καλαμάτα, σε εξαίρετο κλίμα, ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον υπ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και συζήτησαν κυρίως ζητήματα που αφορούν στις Περιφερειακές Εκλογές.


Ακολουθεί ο μεταξύ τους διάλογος:

Σαμαράς Α.: «Ήταν μια θαυμάσια συγκέντρωση φίλων και ανθρώπων, οι οποίοι τιμούν με το έργο τους και την τοπική αυτοδιοίκηση και την πολιτική μας. Ευχόμαστε όλοι στον Δήμαρχό μας να γίνει γρήγορα Περιφερειάρχης, για το καλό όχι μόνο της Μεσσηνίας αλλά ολόκληρης της Πελοποννήσου. Και τη μάχη θα την δώσουμε μέχρι τέλους! Και είμαστε εδώ όλοι μαζί του συγκεντρωμένοι για να τον βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση…»
Νίκας Π.: «Καλωσορίζω τον Πρόεδρο στην Καλαμάτα. Είναι χαρά μας ότι συναντιόμαστε, του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Καλή Ανάσταση με την οικογένειά του και καλή πρόοδο στα παιδιά του… Είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι στηρίζει αυτό τον αγώνα, τον οποίο έχουμε αναλάβει από κοινού, για να υπάρξει αλλαγή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, διότι αυτό θα είναι το συμφέρον και για τη Μεσσηνία και για τους άλλους νομούς της Πελοποννήσου. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή μας με την κατασπατάληση των πόρων, με μία εικόνα η οποία εκπέμπεται που δεν συνάδει με τον πολιτισμό που πρέπει να έχουμε στο πολιτικό επίπεδο και είμαι βέβαιος ότι ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο περισσότερο από τον καθένα για τη στήριξη σ’ αυτό τον αγώνα…»
Σαμαράς Α.: «Αυτές τις ώρες, αυτό που είπες, ο πολιτικός πολιτισμός, πρέπει να κερδίσει εκείνους που αντιμετωπίζουν την πολιτική ψεύτικα και βραχύθωρα. Και γι' αυτό το λόγο είμαστε υποχρεωμένοι να υποστηρίξουμε Νίκα με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε αυτή τη μάχη.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ