Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

Τραγωδία με τρεις νεκρούς πεζοπόρους στο Ξυλόκαστρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:27:00 μ.μ. |
Τραγωδία με τρεις νεκρούς πεζοπόρους στο Ξυλόκαστρο
 Σε τραγωδία εξελίχθηκε η απόφαση τεσσάρων πεζοπόρων να επιχειρήσουν κατάβαση σε φαράγγι στο Ξυλόκαστρο, καθώς οι τρεις από αυτούς βρέθηκαν νεκροί, ενώ ζωντανός βρέθηκε ο τέταρτος της ομάδας.

Η ομάδα των πεζοπόρων επιχείρησε κατάβαση στο φαράγγι του Αγίου Λουκά, στο Ξυλόκαστρο, το πρωί του Σαββάτου. Ομως, χάθηκαν τα ίχνη τους και από το απόγευμα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους, από κλιμάκια της ΕΜΑΚ. Λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε νεκρός ο ένας από τους πεζοπόρους.

Τραγική κατάληξη είχαν όμως οι έρευνες και για δύο ακόμη μέλη της ομάδας των πεζοπόρων. Λίγο πριν από τις 11 το πρωί της Κυριακής, εντοπίστηκαν νεκροί ένας άνδρας και μία γυναίκα, σε δύσβατο σημείο στο φαράγγι στο Ξυλόκαστρο. Στο ίδιο σημείο βρέθηκε ο τέταρτος της ομάδας, έχοντας τις αισθήσεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον εκπαιδευτή των πεζοπόρων.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/xylokastro-nekroi-3-pezoporoi-zontanos-o-tetartos?fbclid=IwAR2CsOEOVK-Cst0a5tYm-R_Gih9SVs8NktAz1heJqHrJFYFm7V_G3472Npc
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ