Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019

ΕΥΕΔ: Οι επιχειρήσεις στην Αργολίδα που κάνουν χρήση μουσικής να λάβουν την απαιτούμενη από το νόμο άδεια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:00:00 μ.μ. |
ΕΥΕΔ: Οι επιχειρήσεις στην Αργολίδα που κάνουν χρήση μουσικής να λάβουν την απαιτούμενη από το νόμο άδεια
 Με αφορμή την έναρξη της θερινής περιόδου, η Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων – ΕΥΕΔ εύχεται σε όλους τους επαγγελματίες μια παραγωγική και κερδοφόρα επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η περίοδος αναστάτωσης στο χώρο της συλλογικής διαχείρισης αποτελεί παρελθόν, και οι Έλληνες πνευματικοί δημιουργοί – ενωμένοι πλέον, εμπιστεύτηκαν την ΕΥΕΔ για την εκπροσώπηση των ρεπερτορίων τους, προσβλέποντας στη διαχείριση των δικαιωμάτων τους, με διαφάνεια και ισότιμη μεταχείριση και σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης με τους χρήστες των έργων τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΥΕΔ είχε ήδη αναλάβει την εκπροσώπηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού μουσικού ρεπερτορίου και εκατομμυρίων ξένων μουσικών έργων.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, καλούμε όλους τους επαγγελματίες, που κάνουν χρήση μουσικής στις επιχειρήσεις τους, να λάβουν την απαιτούμενη από το νόμο άδεια δημόσιας εκτέλεσης του εκπροσωπούμενου μουσικού ρεπερτορίου της ΕΥΕΔ, κάνοντας ένα πρώτο βήμα για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της επιχείρησής τους.

Για την αδειοδότησή τους και για κάθε άλλη σχετική πληροφορία, οι επαγγελματίες μπορούν να απευθύνονται στους αρμόδιους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της ΕΥΕΔ για τους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας, κ. Πέτρο Βλαχάκη, τηλ. επικοινωνίας: 6936097814 και κ. Αποστόλη Νάκο, τηλ. επικοινωνίας: 6936097806.

Με τις ευχαριστίες μας εκ των προτέρων για την ανταπόκριση και τον έμπρακτο σεβασμό στο δικαίωμα των δημιουργών να αμείβονται για την χρήση των έργων τους, ευχόμαστε στους επιχειρηματίες καλή επιτυχία σε όλες τις δραστηριότητές τους.

Η Προσωρινή Διαχειρίστρια
Μαρία Βλάχου
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ